Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] www.sc-site.prv.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
razorblade
Proszę o ocenę mojego serwisu o Starcrafcie: www.sc-site.prv.pl

krytyczne uwagi mile widziane;)
strife
Witam,

Szczerze powiedziawszy na początku razi mnie czcionka Arial, wydaje mi się że lepiej by było gdyby to była Verdana etc. Poza tym trochę za ciemno. No i Validator - 63 błędy.

Cały design strony fatalny, nawiązuje wprawdzie do Starcraft'a ale to nie jest to. Ocenę ratuje fakt, że jestem fanem tej gry i uważam że druga taka nie powstanie cool.gif

3/10

Pozdrawiam!

I tym optymistycznym akcentem idę spać, bo mnie starsza zabije.
eS...
prponuje wymyśłić coś od siebie a nie kolejny typowy dla *-nuke (i innuch CMS) uklad tabelek smile.gif
Pigula
do wypowiedzi @scarface dodam tylko ze moglbys albo umiescic ta strone bardziej na srodku albo jakos zagospodarowac ta przestrzen po prawej. i jeszcze te denerwujace reklamy jedna z prv.pl druga mi sie trafila z home.pl i klikajac na X przez 20sek. zeby sie zamknela. w stopce dolny pasek jest dluzszy od gornego. oraz dolny zaslania v 1.04 to tyle co zauwazylem.
i jeszcze na koniec sonda. po pierwsze moglbys zrobic wlasna. dzieki temu uzyskalbys efekt ze po zaglosowaniu wyswietlasz wyniki zamiast pytania.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.