migacz
28.09.2005, 18:11:25
dlaczego moj post dotyczący pytania sie o pewien art w pewnej gazecie został usunięty. nie mowie o pierwszym poscie, ktory faktycznie mogl byc niezgodny z regulaminem czy coś w tym stylu, a drugi w ktorym sie pytałem o opinie o arcie i o jego merytorczną zawartośc. Nie rozumiem tego. Prosze mi to wyjaśnić, gdyz takie cenzurowanie nie uwazam za tworcze. wychodzi na to ze jak sie zapytam czy ktos np czytał ksiązkie o php takiego i takiego autora i co o niej sądzi to zostane zbanowany.
hwao
28.09.2005, 18:22:18
haha,

Moge przypuszczac ktory to z moderatorow

ale nie powiem
Swoja droga, ciekawe po jakim czasie znikie ten temat, haha <zart>

Co do poprzednich Twojich pytan, to ja nie mam pojecia :)ale chyba by w gazecie nie sprzedali manuala:)
Pozatym w kazdym lepszym sklepie mozesz zobaczyc co kupujesz:)
mike
28.09.2005, 18:38:42
Ty chyba sobie jaja robisz.
1. Piszesz w jednym poście że chesz skana arta o tytule "coś tam, coś tam".
Moderator zmienia treść na "_____"
2. Piszesz w kolejnum że chcesz wiedzieć tylko co jest w artykule o tytule "coś tam, coś tam"
I sądzisz że nikt nie wie o co pytałes wcześniej :?:
Drugi temat został usunięty dlatego, że był ukrytym uzupełnieniem zmoderowanej treści z pierwszego tematu.
Inaczej by się sprawy miały jeśli od razu byś zadał pytanie takie jak w drugim poście.
A poza tym: Nie chce się dupska do Empiku ruszyć :?:
seaquest
28.09.2005, 19:45:36
Po 1. Jak widać w historii to ja dodałem ostrzeżenie, więc i ja usunąłem temat.
Po 2.Odwołania nie ma.
Po 3. A ten temat przeniosę na opinie.
migacz
28.09.2005, 19:58:26
nie każdy mieszka w warszawie czy innym WIELKIM mieście. Nie ma u mnie epików wiec nie moge sprawdzić co jest w tym numerze. poza tym prze pol roku prenumeowałem php sol i wiem, ze nie piszą tam nic wiecej niz to co jest w manualch i co mozna znaleśc w googlach (nie tyczy to oczywiscie wszystkich artow) tak wiec moja ciekawosc wydaje sie byc uzasadniona.
moze faktycznie nie powinienem pytac sie w 1 poscie oskany, ale co do drugiego to mysle ze nie trzeba było go usuwac.
tak wiec ponowie soje pytanie.
chcialbym wiedziec czy art w php solutions na teman cuteflow wnosi cos nowego czy jest to tylko zior info z googla + "tłumaczenie" manuala
NuLL
28.09.2005, 20:29:58
Nie ponawiaj pytania bo robisz off-topic.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.