Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: konferencja
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
wybczu
Jako zadanie od pewnej nauczycielki w szkole wszyscy otrzymali jedno zadanie:
zrobcie cos w miare ciekawego i kreatywnego... winksmiley.jpg

...wiec postanowilismy zrobic konferencje, czy moze raczej wyklad na temat bezpieczenstwa aplikacji w php ( z pokazem...;D)

chialbym sie zapytac co Wy na to.

no a tu prosba do ekipy z php.pl:
czy w razie jak wypaliby nam ten pomysl to otrzymalibysmy 'patronat' php.pl?
NuLL
Patronat by dostala konferencje ktora bylaby prowadzona przez ekipe php.pl badz przy duzym jej udziale. Pozatym to powinna pisac "konferencja".
seaquest
Myślę, że tu zależy o jaki patronat chodzi i jak miałaby wyglądać taka konferencja (miejsce organizacji, dojazd, agenda itd). Na pewno potrzeba nam więcej szczegółów.
itsme
ejj nie robmy z php.pl wydmuszku nadymalismy sie jak nie wiem co ...
dojazd sala czy beda kanapki ... pol zartem pol serio ...

mysle ze kazdy wyklad o php nawet w szkolach jest godny uwagi i napisania iz jest pod patronatem php.pl

nikt nie musi chyba z php.pl brac w tym udzial jednak jeden warunek musi byc spelniony akceptacja materialow

pomysl bardzo mi sie podoba wkoncu cos kreatywnego exclamation.gif!!!!!!!!
BRAVO baaa BRAVVVVVVVVVVOOOOOOOO :-)

tak trzymac
seaquest
Wiesz itsme, ale ja jakbym znalazł troszkę czasu, to też chętnie wybrałbym się na takie coś (o ile miejsce i dojazd nie będą dla mnie zbyt uciążliwe) smile.gif Inicjatywe konferencji oczywiście popieram...
MStaniszczak
http://www.phpcon.pl/ - pewnie i w tym roku było, skoro było dwa lata pod rząd;-)

Pozdrawiam,
Marcin Staniszczak
mablo
Cytat(MStaniszczak @ 2005-11-17 23:57:27)
http://www.phpcon.pl/ - pewnie i w tym roku było, skoro było dwa lata pod rząd;-)

Pozdrawiam,
Marcin Staniszczak

W tym roku dopiero bedzie.
MStaniszczak
Cytat(mablo @ 2005-11-17 22:02:54)
W tym roku dopiero bedzie.

Oj... co dopiero w tym roku jak już dwa razy PHPCon.pl było;-) To chyba nie dopiero. Wysłałem do organizatorów zapytanie czy i w tym roku planują bo nic nie ma na ich stronie, a do grudnia nie daleko.

Pozdrawiam,
Marcin Staniszczak
mablo
mam informacje z pewnego źródła że bedzie w tym roku bedzie na 100% i też wysłałem maila do organizatorów już przedwczoraj chyba i narazie brak odpowiedzi.

A jak chcesz się czepiać słów:
Cytat(MStaniszczak)
pewnie i w tym roku było
MStaniszczak
Ehhh... nie zauważyłem mojej literówki. Teraz rozumiem już sens Twojej odpowiedzi - sorki za zamieszanie;-)

Pozdrawiam,
Marcin Staniszczak
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.