Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wesołych Świąt
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Kinool
Cytat

100 choinek w lesie,
prezentów ile Mikołaj uniesie,
bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu,
oraz tyle radości co ryba ma ości  aarambo.gif ....

Udanych projektów, bogatych klientów,
dobrego kodu i płac z zachodu  guitar.gif hehe

PS. pamietajcie o umiarze w tym czasie bo nie ma nic gorszego jak swieta na klopie smile.gif
Jabol
Podpisuje się. Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom.
tiraeth
Wesołych i spokojnych

Cytat
PS. pamietajcie o umiarze w tym czasie bo nie ma nic gorszego jak swieta na klopie smile.gif

Oj, ja kiedyś 2 godziny świąt spędziłem na oddziale zatruć pokarmowych smile.gif
strife
Życzę Wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia pomyślności i setek tysięcy poprawnie napisanych linijek kodu smile.gif
NuLL
Jakoze to forum o php - zycze kazdemu pisania poprawnego kodu, leniom odlenienia sie albo dania sobie na luz a ekipie php.pl i samemu php.pl stania sie tym na co zasluguje z racji domeny.
kicaj
a ja:
Wszystkim Wszystkiego Najlepszego:)
kowal1122
To co pisaliście i dużo więcej... biggrin.gif
sobstel
Cytat(tiraeth @ 2005-12-24 13:04:09)
Wesołych i spokojnych

Cytat

Oj, ja kiedyś 2 godziny świąt spędziłem na oddziale zatruć pokarmowych smile.gif

skoro juz opowiadamy o swiatecznych przygodach, to "pochwale sie" ze 2lata temu spedzielm swieta z okropnym bolem zeba - zaczelo sie w wigilie i nie bylo gdzie isc, a to nie byl zwykly bol, tlyko ostra jazda, ropa, trucie i te sprawy tongue.gif

a nawiasem mowiac wesolych resztki swiat tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.