Cytat(NuLL @ 2006-01-23 22:56:44)
Ja mam model z Pentiumem Centrino 1,73 Ghz, 15,4 oraz Radkiem X700 TravelMate 4102 WLMi.
Co mu dolega
-> dysk zgrozo 4200 obrotow - zwalnia caly komputer od gier przez Zenda ktory młóci i młóci az po jakiekolwiek kopiowanie
-> DVD-RW - czytanie plyt nawet niewiele porysowanych przychodzi mu z trudnoscia.
-> Odpadla mi farba po 4 miesiacach uzytkowania.
-> Glosny wentylator kiedy pracuje na troche wyzszych obrotach.
-> Skrzypiąca obudowa

-> Bateria ktora czasami oszukuje niestety - nawet o godzine.
-> Na karcie dzwiekowej nie mozna spokojnie sluchac MP3 w Winampie

bo charczy gdyz karta ma dziwnie maly zakres czestotliwosci pozatym gra tak cicho ze szok.
-> Dziwne opisywanie modeli - raz pisze ze moj model ma czytnik kart pamieci kiedy indziej nie - ja kupowalem okazalo sie naturalnie ze nie ma. Troche w tym mojej winy ale cwanie opisuja laptopy tak wiec warto uwazac.
Acera kupilem raz - i wiecej chyba nie kupie.
od prawie 4 miesiecy mam ten sam model co ty. Zdecydowalem sie go kupic gdyz ma najlepszy wspolczynnik cena/wydajnosc. I do wielu twoich argumentow musze sie nie zgodzic.
-> dysk twardy. Pokaz mi laptopa non-Acer d szybszym dyskiem w podobnej cenie. Z gory ci mowie ze nie masz co szukac bo nie znajdziesz

-> naped DVD. Tu sie zgodze najlepszy to to on nie jest :/
-> Co do obudowy.... Skrzypic troche skrzypi jak sie porusza matryca, ale zeby farba odpadala? A jest intensynie uzywane przez ze mnie i moja dziewczyne ktora do spokojnych nie nalezy

-> Bateria. Akurat bateria w tym modelu jest bardzo dobra.
-> Dzwiek. Jezeli chodzi o glosniki to rzeczywiscie sa do d.... Ale sama karta muzyczna jest ok. No tylko gdyby byla wyzsza moc na wyjsciu audio to by bylo super. Bo w tej chwili to na moim mp3 playerku mam 2x glosniej niz jak podlacze sluchawki do komputera

-> A z tym czytnikiem pamieci to sam nie wiem jak do konca z nim jest
Tak wiec troche za mocno pojechales po tym komputerku

A tak wogole.... To dawno tu zagladalem......