Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nowe pismo
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
zulus
co o tym myslicie:
http://www.internetmaker.pl
SongoQ
Za duzo informacji o php tam nie ma. Ale zawsze to cos smile.gif
Sabistik
i calkiem niezla cena w prenumeracie ;p
GrayHat
a ja przeczytalem nowe piwo... i sie zawiodlem :/
Chewolf
Coś ala Młody Technik, tylko o webmasterce.
sf
Cytat(GrayHat @ 2006-01-22 01:46:10)
a ja przeczytalem nowe piwo... i sie zawiodlem :/

Bo? Jakie masz uwagi, takie konkretne.
NuLL
Nie czytalem ale nie omieszkam kupic bo przydalaby sie taka gazeta. O calym tworzeniu tej Sieci po trochu, php tak lubie ze ucze sie go samemu i gazety nie potrzebne winksmiley.jpg
Babinicz
i co polecilibyście tą gazetę dla początkującego programisty php??
itsme
Cytat(Babinicz @ 2006-01-22 16:41:13)

nie - jakos malo wspolnego ma ona z php ;-)
Babinicz
Cytat(itsme @ 2006-01-22 16:08:09)
Cytat(Babinicz @ 2006-01-22 16:41:13)

nie - jakos malo wspolnego ma ona z php ;-)

aha szkoda, bo jestem po "przerobieniu" całej książki o podstawach php i wiem, że to jest jeczsze za mało do poważnej i programistyki, więc zastanawiam się jak mógłbym kontunować moją edukację biggrin.gif

chyba będzie się trzeba zaopatrzyć w jakąś książkę "dla zaawansowanych" tongue.gif
itsme
wystarczy poszukac PDF-ow lub innych informacji na sieci o inzynierii programowania
kowal1122
czasopismo może być ciekawe ale 6 razy w ciągu roku ma się ukazywać, stroche mało no ale zależy od ilości stron i treści.
Moża kupie, zobaczymy...
Wie ktoś ile kosztuje?
Fuzja
Sprawdź na internetmaker.pl tam amsz 19 zł za jedną , albo prenumerata za 8 zł jedna ....
Wystarczy poszukać ...
Cudi
Cytat
Cena za jedno wydanie dwumiesięcznika Internet Maker z CD wynosi 19 zł, ale tylko teraz masz szansę zamówić magazyn w prenumeracie za jedyne 8 zł/egz .Koszt rocznej prenumeraty wynosi tylko:

8 zł x 6 = 48 zł

Nie przegap tej wyjątkowej okazji. Warunek to zgłoszenie prenumeraty i wpłacenie całej kwoty do 31 stycznia 2006 r.

Brzmi to troche tak jakby chcieli pozbierać jak najwięcej kasy z prenumerat, wydać jeden numer i uciekać z rynku. Ale pewnie jestem przewrażliwiony smile.gif

A co do treści, w pierwszym numerze nie ma niczego, o czym niemożnaby poczytać na necie. Tak więc płacenie za takie coś dla mnie mija się z celem. Choć może w przyszłych numerach (jesli założymy, że moja teoria spiskowa jest błędna) się rozkręcą.
NetJaro
Dostałem wczoraj. Mogę gorąco polecić. Na prawde, bardzo fajnie opisane wszystko smile.gif Są nowości ze świata (komp. tongue.gif), ciekawe artykuły.
Zakupiłem prenumerate smile.gif Pozdrawiam!
Vengeance
Mnie też się spodobało przeglądając w EMPIKu więc zamówiłem już prenumeratę. Cena dość śmieszna :]

No i zrobiłęm to dlatego, że nie chce pisma stricte o php bo jakoś mnie nic tam nigdy nie ciekawi (vide php Solutions). Wole poczytać ogólnie o wszystkich... ale o webmasterstwie, a nie to co jest np. w Komputer Świat Expert czy jak się ten kicz tam zwie winksmiley.jpg
Adiasz
Tez zamowilem prenumerate, jakie 3 tygodnie temu, niedawno dostalem maila:

Cytat
Szanowny Panie

Dziękujemy za zamówienie prenumeraty dwumiesięcznika INTERNET MAKER. Zainteresowanie IM przeszło nasze najśmielsze oczekiwania, co, oczywiście, bardzo nas cieszy - ale ma i znacznie mniej sympatyczną stronę: wydrukowaliśmy za mało egzemplarzy! Po prostu popyt przewyższył podaż... Usiłowaliśmy brakującą część nakładu "wyczarować spod ziemi" - niestety, nie udało się.

W tej sytuacji nie pozostaje nam nic innego, jak gorąco przeprosić za tę "wpadkę" i zapewnić, że doślemy styczniowy numer IM tak szybko, jak to tylko będzie możliwe. W praktyce jest jednak mało prawdopodobne, by udało się to zrobić przed kwietniem br...

Aby wynagrodzić stratę, jakim jest tak nieterminowe dostarczenie IM 1/06, postanowiliśmy bezpłatnie przedłużyć Pańską prenumeratę - obecnie sięga ona zatem numeru 1/07 (włącznie).

Jeszcze raz przepraszamy za tak pechowy początek naszej współpracy. Liczymy jednak, że mimo wszystko będzie ona długa i owocna.

Z poważaniem
Dział Prenumeraty
Wydawnictwa AVT

Nie powiem ze troche sie zirytowalem, w kwietniu dostac numer styczniowy, troche to nie powazne z ich strony, chociaz i tak dobrze ze przynajmniej w ramach zadosuczynienia dorzucaja darmowy numer do prenumeraty.
Riklaunim
jak dla mnie to poruszają same podstawowe, nawet bardzo podstawowe tematy. Za dużo WYSWIGÓW i magicznych GUI programów dla windowsa smile.gif

Zawsze pozostaje nadzieja że php Solutions obniży cenę do 5zł smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.