Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [graficzka]
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
tiraeth
http://www.digart.pl/details.php?id=271571

Hehe smile.gif Oceniać tongue.gif I w miarę możliwości ustawić na tapetkę smile.gif
SHiP
Ładne chociaz nie przepadam za wektorkami ;] Poza tym Digart ;] hehe hehe hehe (typowy smiech Andrzeja winksmiley.jpg) Jak można na digarta wejsc... Ludzie ratujcie tongue.gif
tiraeth
E! Ja jestem przyjacielem digartu tongue.gif Więc wara, hehehe smile.gif Bardziej mnie interesuje ocena pracki niż ocena serwisu ^^
Zajec
Problem w tym, że pracki nie da się ocenić. Czekałem 2minuty, zamknąłem.
vieri_pl
Ładne ...takie kobiecie laugh.gif heh a na poważnie bardzo ładne smile.gif
SHiP
Cytat(tiraeth @ 2006-01-23 19:51:45)
E! Ja jestem przyjacielem digartu tongue.gif Więc wara, hehehe smile.gif Bardziej mnie interesuje ocena pracki niż ocena serwisu ^^

Powiem krótko... Digart zszedł na psy.. Wolno chodzi a ocena wcale nie jest fachowa ;] - wiekszosc osob to "zwykli" ludzie czesto nie znający sie na rzeczy Polecam max3d.pl lub devianarta ;] (to nie jest reklama winksmiley.jpg )
tiraeth
OT: Na deviant'ci też mam konto, ale tam narazie prac nie wrzucam smile.gif A Digart, masz rację, chodz wolno a oceny z dupy smile.gif hehe...
Fuzja
Chciałem zmienić tapetę na pulpicie , ale pomyślałem - po co szukać jak ta nie jest taka zła ?
Myślę , żę jeszcze zagości na moim kompie z miesiąc lub dwa .smile.gif
kowal1122
spoko, podoba mi się...
9/10
Ociu
Pierwsza myśl 'To już walentynki ?'.
A tak na poważnie, to nie lubie tego typu prac, chyba, ze ejst naprawde dobra. Twoja praca nie przypadła mi do gustu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.