Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odzyskanie okreslonego pliku
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
_Cartman
Witam exclamation.gif

w jaki sposob moge odzyskac wskazany folder (dokladnie o okreslonej sciezce) po sformatowaniu dysku? byl zapisany na C: i mam juz nowy system. Testowalem na kilku programach ale 1.nie umiem chyba ich obsluzyc; 2. przywraca wzsytko nie wiem po co, a ja chce ten jeden folder. błagam o pomoc, bo jest to niesamowicie wazne... sad.gif

z gory serdecznie dziekuje za pomoc.
hwao
RecoverMyFiles

Ale jak juz nagrales na ta partycje pliki to watpie zeby sie udalo. (zapisales plik innym, teraz bys musial isc do specjalistycznej firmy)
_Cartman
kurcze.... a nie ma zadnej innej mozliwosci? chodzi mi o plik z folderu program files, konkretnie folder konnekta. potrzebuje odzyskac archiowum, a w tym folderze byly przechowywane informacje o profilach ;( blagam moze ma ktos jeszcze jakis pomysl?
hwao
tak jak juz mowilem, ten program

Skanujesz c; w poszukiwaniu sprawdzasz czy mozna ten folder odzyskac (jest na liscie) jak brakuje to znaczy ze zostal nadpisany przez pliki (zamazany, nadpisany) i w tym momecie watpie zeby Ci sie udalo go odzyskac jakims programem.
FiDO
Sprobuj jeszcze Recovery4All i/lub Easy Recovery.. potrafia uratowac zycie. Aczkolwiek jesli plik masz na partycji systemowej to szanse sa znacznie mniejsze niz normalnie.
Na przyszlosc masz nauczke.. na systemowej partycji nie trzyma sie nic waznego.. konnekt nie wymaga instalacji, wiec mozesz go spokojnie przerzucic na inna partycje i bedzie dzialal.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.