Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: php 4.3.0 => 4.4.2 problemy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
TeMuGyn
Witam
Po zmianie wersji php z 4.3.0 na 4.4.2 zauwarzyłem że pewne funkcje zmieniły działanie (wyświetlanie i przetwarzanie danych). Czy mógłby mi ktoś powiedzięć dlaczego tak jest i co jeszcze mogło przestać działać
Pozdrawiam
mike
Cytat(TeMuGyn @ 2006-02-06 21:48:06)
dlaczego tak jest i co jeszcze mogło przestać działać

Bardzo wątpię żeby jakaś funkcja zmieniła działanie, na pewno nie wewnątrz PHP4.
A co do zmian i różnic: php 4 ChangeLog
A poza tym nie napisałeś co Ci nie działa, a chcesz żebyśmy napisali co jeszcze nie działa. Gdzie tu logika wypowiedzi i pytania?

P.S.
Przenoszę na Hydepark
sztosz
Trochę sie zmieniło jeżeli chodzi o referencje. Dokładniej o zwracanie argumentów i referencje. Gdzieś nawet założyłem o tym tym temat winksmiley.jpg
fiszol
najprawdopodbniej masz inne ustawienia w nowym php.ini smile.gif
spenalzo
A ja mam taki problem...
Używam XBS Seth'a winksmiley.jpg i był on pisany pod PHP4 i chodzi dobrze - natomiast na PHP5 z niewiadomo jakiego powodu wpada jakby w nieskończoną pętlę i zwisa apache...

Jakieś pomysły co tak diametralnie sie moglło zmienić w PHP5? rolleyes.gif (pomijajac private,public, protected i inne tego typu nowinki)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.