Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomoc przy założeniu forum
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
damian776
cze wszystkim jestem nowy.chce stwozyc z kolega forum ale niewiemy jak.pomuzcie nam zrobic bede bardzo wdzieczny.albo napiszcie jak robic przez jaki program.Pierwszy raz bede robił forum.Mam nadzieje ze nam pomozecie biggrin.gif Wszystkim kturzy pomogli bardzo dziekuje.pozdro biggrin.gif
anas
Hej.

Ja jako pomoc mogę zaoferować zapisanie się na kurs poprawnej POLSZCZYZNY biggrin.gif... forum to tekst i zdania - więc może naprawdę warto smile.gif

pozdrawiam

anas
damian776
aha dobra zapisze sie na ten kurs biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
anas
Hej ponownie.

To jak już jeden problem rozwiązany, to poczytaj sobie na stronach http://www.invisionpower.com/ o IPB - a jak Cię nie stać na takie rozwiązanie - możesz pomyśleć o darmowych rowiązaniach np. polskim Open Power Board - www.openpb.net

pozdrawiam

anas
revyag
Zanim temat zostanie zmknięty dam Ci dobrą radę: uważaj bardziej na lekcjach języka polskiego, to może kiedyś nauczysz się języka programowania jakim jest php.
damian776
ok.bede bardziej uwazał,ale sie jeszcze zastanowie.NAWET NIKT NIECHCIAŁ POMUC!!!!! angrysmiley.gif angrysmiley.gif angrysmiley.gif angrysmiley.gif angrysmiley.gif angrysmiley.gif angrysmiley.gif angrysmiley.gif angrysmiley.gif TAKA POMOC mad.gif mad.gif mad.gif laugh.gif laugh.gif
mike
Cytat(damian776 @ 2006-02-10 20:19:35)
ok.bede bardziej uwazał,ale sie jeszcze zastanowie.NAWET NIKT NIECHCIAŁ POMUCexclamation.gif!!! angrysmiley.gif  angrysmiley.gif  angrysmiley.gif  angrysmiley.gif  angrysmiley.gif  angrysmiley.gif  angrysmiley.gif  angrysmiley.gif  angrysmiley.gif TAKA POMOC  mad.gif  mad.gif  mad.gif  laugh.gif  laugh.gif

Tu nie chodz o chęć pomocy.
Bo tu nie ma co pomagać.

Sprawiasz wrażenie osoby, która nigdy nie miała do czynienia z WWW (nie mówię tylko o przeglądaniu) i nie ma zielonego pojęcia o php, HTML, CSS, ...

Przykro mi ale komuś takiemu nie da się pomóc napisać froum, bo i tak nie dasz rady bez odpowiedniej wiedzy.

Spróbuj zainstalować sobie jakieś darmowe. Poszukaj info w przeznaczonym do tego dziale forum, oraz informacji na sieci.
damian776
ok. winksmiley.jpg winksmiley.jpg winksmiley.jpg winksmiley.jpg winksmiley.jpg dry.gif dry.gif
kowal1122
proponuje adres www.fora.pl . TAm są darmowe fora i w dodatku spolszczone więc nie będziesz miał problemów, nawet nieznając php i mySQL'a.
ActivePlayer
zmiencie nazwe tematu bo oslepne ;/
Radarek
Dla autora podstawowa lektura, aby nie zostac zlinczowanym w internecie.
bykok stop. Dotyczy to zarowno bledom ortograficznym jak i stosowaniu emotikonek.
mike
Zmieniłem z "pomuzcie" na obecny.
Seth
Widze, ze jestes tu nowy a do tego chyba nie do konca rozumiesz czym sa fora internetowe i jakimi prawami sie kieruja.
Dlatego pzowole sobie Ci podac kilka punktow, ktore mam nadzieje dokladnie przeczytasz zanim napiszesz cokolwiek na forum.

1) Kazde forum jak i zorganizowana grupa: znajomi, koledzy z pracy, rodzina posiada pewne reguly. Nie inaczej jest na forum.

2) Jezeli nie znasz regul panujacych na danym forum to je poznaj - napewno musiales je zaakceptowac.

3) Piszac cokolwiek przestrzegaj zasad panujacych na forum oraz ogolnei pojmowanego dobrego wychowania - pamietaj, ze jako nowa osoba nei jestes uznawana za "ziomala" i nie na wszystko Ci wolno. Dlatego pamietaj o szacunku dla innych - zreszta bedzie Ci on potrzebny przez czaly czas uzytkowania forum jak i w kontaktach z innymi ludzmi.

4) Jezeli ktos z wiekszym stazem Cie o cos upomni jako nowego uzytkownika to przyjmij to z pokora i zastanow sie nad tym.

5) To, ze jestes nowy nas nie obchodzi - jest regulamin, jest kultura osobista, ktora pozwala sie znalezc w nowym otoczeniu. Jezeli nie odpowiada Ci regulamin czy to, ze musisz sie silic na wykrzesanie z siebie "dobrego wychowania" odejdz z forum. Nikt tu nie bedzie tolerowal chamstwa i braku przestrzegania regul.

6) Nie jestesmy Twoimi kolesiami abys mogl zwracac sie do nas tak jak do nich. Dlateog raz jeszcze przeczytaj pkt. 5

7) Masz problemy z ortografia? To pisze w edytorze tesktu, ktory sprawdza pisownie, a potem wklejaj to na forum.

Po tych kilku postach mozna o Tobie wiele powiedziec... ale napewno nie to, ze znasz, rozumiesz i uzywasz powyzszych punktow. Dlatego prosze Cie o dokladne zapoznanie sie z nimi i wcielenie ich w zycie bo na tym forum panuja pewne zasady, ktore jak zlamiesz skresla Cie na dobre (Nie mysl, ze jestes anonimowy siedzac za netem. To mit)

Ponizej masz jeszcze dwa linki, ktore rozszeza to co napsialem wyzej:

REGULAMIN
Jak mądrze zadawać pytania
cadavre
Znajomy właśnie pisze system forum. Drugi miesiąc, a jego poziom znajomości php stoi na poziomie obiektowego...
poison.Pluto
damian776, powodzenia w zdobywaniu Netu winksmiley.jpg Tylko staraj się nie denerwować ludzi...

cadavre, a znajomy miał wcześniej kontakt z php? Wydaje mi się, ze obiektowy jak na drugi miesiąc to całkiem nieźle..

PS. sorry za OT

PS2. Sorry za błędny tok myślenia (jeżeli taki jest tongue.gif), lecz wynika on z dość późnej pory...
damian776
ok.dzieki kowal1122 za pomoc. cool.gif cool.gif
Ociu
Temat w stylu: oooh, zaczynam programować w php, mam nadzieje, że mi pomożecie.
Chewolf
Chłopaki przesadzacie... przecież nie napisał "chcemy napisać forum". A co do jego wypowiedzi, no to wystarczyło delikatnie wytłumaczyć ... tak jak ~Seth. Martwi mnie że na tym forum kolejne odpowiedzi w temacie zależą od tej pierwszej, często to niestety występuje sad.gif Dziękuje

Jeśli chodzi o jakieś wytyczne do tematu ... nie każdy chyba wie że istnieje przycisk "Raportuj".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.