Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [design] Strona gimnazjum
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
11111
Witam chciałbym wam dac do oceny projekcik strony gimnazjalnej
http://sancenter.livenet.pl/prace/www/jedynka.png

Założenia strona oryginalna, ciepła, przejrzysta oraz prosta
Fipaj
Ulica Cmentarna...? Buahaha ;-)

Bardzo mi się podoba.
Cytat
Założenia strona oryginalna, ciepła, przejrzysta oraz prosta

Przejrzysta, ciepła. Prosta ;-)

9/10
11111
Fajnie biggrin.gif Mysle, że szanowny zarząd szkoły przyjmie ten projekt za free
ulica przy której jest ta szkoła prowadzi do cmentarza stąd Cmentarna winksmiley.jpg
GrayHat
to macie widoki na przyszlosc z windowsow szkolnych smile.gif

design fajny choc wygladz krawedzie...
Bastion
Zmien kobitki na bardziej zywe smile.gif

ja w 1999 (www.zst.bytom.pl) roku kiedy robilem strone dla swojego technikum uzylem czegos takiego :

11111
Ok poszukam jakiś żywych:d
11111
Już są zmienione biggrin.gif
Zrobiłem jeszcze pare korekt praktycznych jak usunięcie gradientu w menu żeby w html'u obrazków nie było tylko podswietlane bloki
sinq
No nawet chociaż kolory bym zmienil na jakieś żywe, ale nie dające po gałach.

PS. Każdy Twój projekt jest robiony strasznie sztampowo ta sama czcionka ten sam
układ itp. Dlaczego ?

/edit no kolory widze poprawiles tongue.gif
strife
Jestem za pomysłem Bastion'a szczególnie fotka numer dwa biggrin.gif A wracając do tematu tongue.gif ...

Ładnie, przejrzyście podoba mi się. smile.gif
Bastion
ooooooo wiele lepiej biggrin.gif
huntercs
jak dla mnie to te ludziki są z innej bajki, dałbym może kogoś z tej szkoły rolleyes.gif
Balas
Jedna z najlepszych stron dla szkoly jakie widzialem do tej pory winksmiley.jpg

Co mi sie nie podoba to za mala czcionka w menu/za duze "buttony" (do wyboru tongue.gif ) oraz ta pochylosc nad "Nawigacją". No i moze jakas zywsza bym dal szkole (kolory) tam na dole winksmiley.jpg
spenalzo
Strona ładna ale hm........... coś mi pachnie szablonem tongue.gif Może sie myle, ale takie jest moje pierwsze wrażenie.
GrayHat
noi ten top pasuje bardziej do jakiejs prywatnej szkoly jezykow obcych... takie wrazenie
huntercs
dokładnie top, a raczej te ludziki są plastikowe/sztuczne takie rolleyes.gif
TomASS
[logo] -/- = nie widzie logo
[design] 10/10 = wyszysto ładnie zrobione i kolory fajnie dobrane - tak trzymaj
[funkcjonalosc] -/- = brak
[kod] -/- = brak
[suma] 10/10 = na prawde jest się czym pochwalić smile.gif
Speedy
Jeśli chodzi o stylistykę, grafikę i design, to podoba mi się - są bardzo dobre, a strona prezentuje całkiem niezły poziom winksmiley.jpg.
Tylko wydaje mi się, że czcionka w menu, pomimo tego, że jest ładna, może być trudna w odczytaniu przez niektóre osoby, ale to moja subiektywna opinia.
ActivePlayer
design napewno nie jest oryginalny. zauwarz ze masz układ top / z lewej menu / po prawej tresc. co do kolorów... te na Twojej stronie są trochę 'plastikowe'. nie podoba mi sie typografia w topie. 'w rybniku' jest nie proporcjonalnie dobrane. podoba mi sie jednak pattern w tle strony (po bokach). Strona jest prosta ... ale czy nie wydaje Ci sie ze za prosta? Niby w porządku, ale oko nie ma sie na czym zatrzymać. Tak trochę pusto.

No, to tyle odemnie. generalnie ocena 5/10. Ale idzie w dobrą stronę
11111
spenalzo nie korzystam z innych szablonów.
Jak ci pachnie szablonem to tylko moim
Jak nie wierzysz to se poszukaj na necie.. czy ja wiem czy znajdziesz tiredsmiley.gif
Prostota= robiłem to na szybko więc nie było czasu na dokładne obmyslenie tego wszystkiego. Przecież to strona dla szkoły na tle tych innych stron i tak mysle, że się prezentuje przyzwoicie
TomASS
Cytat
Prostota...
I to właśnie mi się podoba smile.gif
bigZbig
Faktycznie wyglada troche szablonowo (nie twierdze, ze nie jestes autorem tego szablonu) - moze to przez tych nieautentycznych uczniow w naglowku strony. Osobiscie dalbym tam zdiecie np dyrektora gimnazjum i kilku popularniejszych nauczycieli (uczniowie sie zbyt czesto zmieniaja).

Za @TomASS-em powtarzam - prostota mi sie podoba. Zgadzam sie ze @Speedy, ze moga sie pojawic problemy z odczytaniem coponiektorych tresci na stronie i to nie tyle ze wzgledu na rodzaj czcionki ale na jej wielkosc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.