mam wrazenie ze hydepark spada na psy ... daja tematy tak banalne ze coraz czesciej omijam hydepark ....
od wrzesnia pewne tematy beda zamykane nawet ten dzial musi miec jakis poziom
co do policji jest byla i bedzie .... tak jak pseudokibice, zlodzieje, mordercy, 15-latkowie ktorzy sadze ze swiat jest ich, sa jeszcze gwalciciele, pedofile i przestapstwa gospodarcze .....
od jednego mojego znajomego uslyszalem pewne zdanie ktore zawsze jest przy gdy sie zastanawiam nad podobnymi sprawami
Cytat
Szkoda marnować czas na rzeczy na które i tak nie masz wpływu
Po co myslec dlaczego jest bieda, nie ma pracy, czy lubie policje - moje myslenie nic tu nie zmieni wiec po co
a swoja droga w mojej codziennej pracy kontakt z policja, prokuratura czy tez sadem jest bardzo czesty i podziwiam Policje za to ze maja jeszcze ochote chronic nas gdy pracuja w takich warunkach. stare maszyny, biurka 20 letnie, brak papieru itp .......... makabra
i ostatnia refleksja czysto matematyczna jezeli niewinny czlowiek traci zycie z rak policji (co moze sie zdarzyc raz na jakis czas) zas z rak pseudokicow i innych pomylencow (kierowcow na gazie) ginie codziennie 40-50 osob to w roku 1/16425. Zaznaczam jednoczesnie ze wspolczuje rodzinie tego dziecka.
Policji jest nie trzeba lubic ale nalezy ja zaakceptowac i nie zwalczac lecz dostosowac sie do prawa obowiazujacego w Polsce.
Tak jak regulamin na forum.