Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Warszawa] RunWarsaw
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
NetJaro
Witajcie smile.gif

Kto bierze udział w RunWarsaw?

Pozdrawiam,
Marcin Jarek.
mike
No własnie tak się na jeżdżę tramwajami, tak się napatrzę na te bilboardy i przyznam że zaczynam mieć ochotę ;-)

Ale szanse że pobiegne są pół na pół.

Albo pobiegnę, albo nie biggrin.gif
NetJaro
Na co czekasz tongue.gif Ja tam biegnę ;-)

Od kompa się oderwiesz na chwilę ;-)

Nie trzeba cały czas biegnąć - można iść smile.gif

Ja się jutro w Promenadzie rejestruje smile.gif
mike
Namów ~Splatch'a, ma blisko do Promenady biggrin.gif

Jak bedę miał pewność że nie jadę do domu na weekend to pobiegnę, chyba smile.gif i zarejestruję się w Arkadii (skoro już szczegółami się wymieniamy tongue.gif)
NetJaro
To daj znać smile.gif tongue.gif Jak Splatch nie zobaczy tego tematu to mu go "pokażę" via PW ;-)
splatch
Nie biegałem od 2 lat. Teraz, jedyny sport, który ma w nazwie bieg to bieg za tramwajem. winksmiley.jpg
NetJaro
Cytat
Nie biegałem od 2 lat. Teraz, jedyny sport, który ma w nazwie bieg to bieg za tramwajem

Nie trzeba biegnąć cały czas, mozna iśc smile.gif Jest ograniczenie czasowe - 1h - ale w tym czasie spokojnie można przejść trasę.
mike
Dla chartów w czasie biegów puszczają zająca na zachętę.
To jakby dla ~splatch'a póścić tak uciekajacy tramwaj to by kurcze wygrał biggrin.gif
NetJaro
smile.gif

Poszedłem teraz do liceum i na WF'ie biegamy 1.5 km, mój rekord to 4 minuty smile.gif Nie jest źle, ale nie mam zamiaru na RunWarsaw biegać "napalenie" tylko spokojnie, czasem spacerkiem smile.gif
dr_bonzo
Cytat
Nie biegałem od 2 lat. Teraz, jedyny sport, który ma w nazwie bieg to bieg za tramwajem.

Cytat
To jakby dla ~splatch'a póścić tak uciekajacy tramwaj to by kurcze wygrał

True.
Ja wytrenowalem sie w bieganiu na 100-300m (choc bywalyu i dluzsze dystanse) za tramwajami -- technike i kondycje, ale ze teraz mieszkam blisko uczelni to nie jezdze tramwajami biggrin.gif

----
genialny preloader: 0.0........5.0 KM biggrin.gif

--------
tylko GDZIE JEST back button (durny flasz :/)

----------
beznadziejne wykonanie -- nawet gdy strone otwieram kolejny raz (tzn jest juz zaladowana w pamieci) to animacja i tak sie wykonuje spowalniajac przechodzenie miedzy stronami o kilka sekund , ehh

----
OMFG: zgadnijcie co robi przycisk [X]Zamknij,...........

....nie, powraca sie nim do poprzedniej strony
NetJaro
@dr_bonzo, strona fatalna.. fakt smile.gif Chcieli zrobić coś na wzór nike'a ;-)
Cudi
Sam nie pobiegnę, bo do Warszawy mam trochę daleko winksmiley.jpg

Ale żeby zachęcić do wzięcia udziału, powiem, że biegam praktycznie codziennie na trasie ~5km (po lesie, trasa ma kilka trudności terenowych) i mogę zapewnić, że spokojnym truchtem da się to spokojnie przebiec w 25-30 minut.

Moja życiówka to 16:22, gdybym mieszkał w Warszawie chętnie bym to zweryfikował smile.gif
NetJaro
A więc. nie się ktoś jeszcze zastanowi tongue.gif Okazja jedyna na rok smile.gif
AxZx
Cytat(dr_bonzo @ 14.09.2006, 18:35:05 ) *
OMFG: zgadnijcie co robi przycisk [X]Zamknij,...........
....nie, powraca sie nim do poprzedniej strony

widac jestes programista nie artysta i nie rozumujesz tak jak oni:)
zauwaz ze po otwarciu jakiejs podstrony nasuwa sie ona na strone glowna, wiec jak dajesz zamknij to zamykasz to co sie nasunelo.
skoro najk sponsoruje to pewnie zazyczyl sobie zeby i strona byla na wzor najka tongue.gif
dr_bonzo
Cytat
zauwaz ze po otwarciu jakiejs podstrony nasuwa sie ona na strone glowna

Tak, sa takie male fragmenciki strony nasuwajace sie i to jest ok.

Ale ja mowilem o czym innym:

Zaszlo male nieporozumienie: chodzilo mi o przycisk [X] TYLKO na stronie:
Biegaj sam > Jak cwiczyc > np. Cwiczenia w miejscu
No i tu ten [X] dziala debilnie -- bo powraca do poprzedniej strony a umiejscowiony jest tam gdzie zazwyczaj jest przycisk zamykajacy okno.
Gdyby pojawialo sie kolejne okno z podstrona -- to bylo by jasne dla mnie co on robi. A gdy wszystko wyswietla sie jednym oknie to [X]Zamknij w prawym gornym rogu znaczy dla mnie tylko "zakmnij serwis".
NetJaro
Co do strony: założę się, że to przez Nike'a ;-) Sponsor to sponsor - daje wszystko tongue.gif A to "wszystko" nie musi się każdemu podobać.. ale fakt - strona wg. mnie nie jest intuicyjna.

Wracając do tematu: może ktoś się skusi smile.gif W końcu jak się spotkamy w kilka (?) osób to nie musimy tam biegać, można spokojnie przejść ;-)
bombel :)
ja juz sie zarejestrowalam smile.gif wpisowe zaplacone, koszulka czeka w domu, numer startowy to 17876 smile.gif do zobaczenia na trasie smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif ja mam zamiar tak zupelnie lajtowo do tego podejsc....ale koszulka bardzo fajna, warto sprobowac smile.gif no i to bedzie moj pierwszy raz w jakimkolwiek wiekszym biegu...jak dotad najwiekszy w jakim bralam udzial, to ja i moje 3 kolezanki w pobliskim lasku smile.gif
NetJaro
Czyli jak narazie tylko bombel smile.gif startuje..

Cytat
Jak bedę miał pewność że nie jadę do domu na weekend to pobiegnę, chyba

A więc jak mike_mech ;-)?
Ace
Co to jest 5 km biggrin.gif

Powiem wam, ze nawet do autobusow nie biegne jak jade do pracy winksmiley.jpg W LO sie nabiegalem. 8 minut do szkoly na piechote, doszedlem raz w 6 winksmiley.jpg w potrafilem stac 15minut czekajac na autobus smile.gif

RunWarsaw - ja pasuje, jutro mam wesele, a w niedziele bede jakos odsypial winksmiley.jpg (Nie moje tongue.gif)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.