Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] bobrowicz.eu - minigaleria fotografii
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
DeyV
W wolnych chwilach "po pracy" przygotowaliśmy ostatnio niekomercyjny projekt dla jednego z moich sąsiadów, zajmujących się fotografią przyrodniczą.

www.bobrowicz.eu

I choć zdaję sobie sprawę z tego, że stronka jest malutka, a jej kod niedoskonały, to jednak chciałbym Wam ją pokazać, zarówno dlatego, że mi się podoba smile.gif jak i dlatego, by pokazać, w jakiej okolicy mam przyjemność żyć.
Większość zdjęć w galerii jest bowiem zrobiona na dolnym śląsku, kilka lub kilkanaście kilometrów od mojego domu smile.gif ( Choć jak ktoś się dobrze przyjrzy, to znajdzie też widoki z Bieszczad, ale to i tak nie zmienia faktu winksmiley.jpg )
My4tic
Kod faktycznie w paru miejscach mógłby być lepszy winksmiley.jpg jednak zdjęcia są naprawdę super. Bardzo mi się podobają - tym bardziej, że również pochodzę z tych okolic rolleyes.gif
Zajec
Takie piękne zdjęcia tylko dla wtyczkowców? Ojj szkoda, naprawdę... :-)

Może chociaż jeden prosty div z overflow: auto? ;-)
Turgon
@Zajec: Choć raz mógłbyś nie narzekać? Praca prosta i zawierająca przede wszystkim treść - zdjęcia.
cadavre
Odrobinę za wysoki top. smile.gif

Poza tym nie nawalone niepotrzebnie - znaczy się OK. winksmiley.jpg
AxZx
za wiele to tam nie bylo roboty, gotowy skrypt simpleviewer, ale dobrze to ogolnie wyglada

zdjecia - trzeba lubiec tego typu tworczosc (przyroda).
dyktek
bardzo fajnie zdjęcia ok i nawigacja bardzo wygodna winksmiley.jpg
Zajec
Cytat(Turgon @ 20.01.2007, 16:29:14 ) *
@Zajec: Choć raz mógłbyś nie narzekać? Praca prosta i zawierająca przede wszystkim treść - zdjęcia.

Oj zdarza mi się nie narzekać... Naprawdę :-)

Ale dopóki mam uargumentowane powody, to to robię. Na szczęście w poście nie było nigdzie "Proszę tylko o pozytywne opinie".
neeon
Cytat(Zajec @ 20.01.2007, 21:55:35 ) *
Oj zdarza mi się nie narzekać... Naprawdę :-)

ciekawe kiedy questionmark.gif smile.gif ,

a co do stronki mnie sie podoba , zdjęcia rewela tongue.gif , szkoda że tło takie ciemne nie lubię mroku
vieri_pl
Strona bardzo ładnie się prezentuje, podoba mi się ciemny styl, dobrze dopasowane kolorki, a do tego świetna zawartość strony. Zdjęcia na prawdę dobre smile.gif

Przydałaby się oczywiście pełna standaryzacja, oraz możliwość wyboru Flash On/off snitch.gif
DeyV
Cytat(Zajec @ 20.01.2007, 21:55:35 ) *
Na szczęście w poście nie było nigdzie "Proszę tylko o pozytywne opinie".

Nie było i nigdy nie będzie smile.gif Dzięki Tobie, Zajec, już ładne parę razy udało mi się uniknąć paru dosyć poważnych błędów na naszych stronach.

Dlatego zawsze jestem wdzięczny za wszystkie opinie. A że nie zawsze wszystkie realizuję - heh - na szczęście prawo tego nie zabrania biggrin.gif

Cieszę się, że zdjęcia Wam się podobają. Jak pojawią się tam jakieś nowe - dam Tu znać.
Zajec
To może weź uratuj jeszcze fotografa przez zalaniem spamem i zmień trochę format zapisuj maila na kontakt.html :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.