Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [design]Strona mojego gimnazjum
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Mystic007
Witam! Jakimś dziwnym trafem postanowiłem wtrącić się na stronę mojego gimnazjum, więc znalazłem nowoczesną skórkę jPortala i przerobiłem ją tak by była ładniejsza, jednak nauczyciel informatyki zajmujący się ową stroną nie daje sobie powiedzieć, że na stronie jest za dużo syfu, bezsensowne i tandetne dodatki, psujące estetykę strony i opóźniające jej ładowanie.

Własnie dlatego proszę was informatyków, programistów, grafików o wyrażenie swojej opinii na temat tej strony (Bierzcie pod uwagę wszystko prócz treści strony[arty, galeria, newsy]):

http://www.gim3.bedzin.lap.pl

Opiszcie jak postrzegacie styl Default, i w czym jest on lepszy lub gorszy od Michal_K (tylko te dwa!). Proszę pisać to co naprawdę czujecie patrząc na dany styl. Pamiętajcie, że szkoła ma być nowoczesna, trendy.... ;]

Wasze opinie pomogą mi na dojście do ładu z nauczycielem i szanowną dyrekcją gimnazjum (tak z nią też zadarłem :]). winksmiley.jpg A napisałem ten post bo być może ja i moi koledzy webmasterzy mylimy się twierdząc, że lepszym themem jest 'Michal_K', a informatyk szkolny ma rację....

PS. to wszystko dlatego, że strona ma iść na konkurs.

PS2. Czy według was do loga w stylu Default pasuje wielki zielony lub niebieski napis "Gim. [..] Będzinie"? =]

Do adminów/modów: jeśli ten temat nie jest zgodny z regulaminem proszę o kontakt w celu wyjaśnienia sprawy.
AxZx
bardziej mi sie podoba top stylu Michal_K, ale lepiej sie czyta tresc jak jest styl default.
reszta bez zmian, to i tu za duzo syfu.
Mystic007
Dziękuję, syf jest tu i tu bo to jedna DB, proszę o duuużo więcej opinii.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.