Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Oceńcie moją stronę.
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
simo_n
Proszę o ocenienie mojej strony. Jest to strona Gimnazjum nr 1 im. Jana Długosza w Nowym Sączu. Strona przeszła dużą zmianę, nowa wersja wyglądu strony, oraz kilka dodatkowych funkcji, m. in. zmiana wyglądu strony, dostępna w menu po prawej pod Wygląd.

Oto link: www.nsgim1.yoyo.pl
1010
Te logo to z papieru kolorowego nożyczkami wycinałeś i potem skanowałeś?
Balas
Zainstaluj chociaz GIMPa, w paincie stron sie nie robi winksmiley.jpg
Top zupelnie nie pasuje do reszty... ogolnie słabo (pomijajac kod), nie ma co wymieniac po kolei winksmiley.jpg.

Cytat
ródło
winksmiley.jpg
Wykrywacz
Czy ja źle widze czy tam pisze Nowym Saczu ?
Nie słyszałem o takim mieści w polsce, acz nie wykluczam.

Jednego nie rozumiem po co używasz br? przy div-ach?
i wogóle po co ten mix tabelek i divów?

No i jak przedmówicy. Gimp jest za darmo...
babejsza
OT: Wykrywacz jak już czepiasz się błedów ortograficznych to przynajmniej sam nie popełniaj takowych, bo nie wypada :EOT

Stronka rzeczywiście nie powala na kolana. Układ typowo portalowy i zdecydowanie bez polotu. Zastanów się nad topem bo jego wygląd odstrasza i rzeczywiście nie pasuje do całej reszty.

Kod jako taki zły nie jest, ale ma mnóstwo błędów. http://validator.w3.org/check?verbose=1&am...gim1.yoyo.pl%2F

Ocena 3/10 na dobry początek.
neeon
hm... rewelacja to nie jest ! ale ważne ze sie starasz smile.gif
lopik
Cytat("babejsza")
Kod jako taki zły nie jest,

Że co questionmark.gif winksmiley.jpg

Validator widzi tylko błędy składni, on nie widzi semantyki i błędów logicznych.

Styl = wygląd strony powinien być tylko w CSS
Semantyka to podstawa.

U mnie w FF loga nie widać, pewno Adblock zadziałał tongue.gif w IE widać, co do loga to już sie inni wypowiedzieli - ja nie będę. smile.gif

Ogólnie, to popracuj jeszcze trochę nad tym smile.gif
Spirit86
loga to pod operą nie uraczysz, a system logowania i bezpieczeństwo pozostawię bez komentarza.
Master Miko
menu jest ładne to po lewej. Zadbaj o bezpieczeństwo... błagam. LOgo nie pasuje do reszty, reszta nie pasuje do menu. Podsumowując zostaw menu i zmień resztę oraz logo smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.