Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ocena] szablon strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Lethys
Prosze o ocene szablonu zrobionego dla serwisu z darmowymi aliasmi.

Link :

btw. prosze doradzic w jakim kolorze bedzie pasowac czcionka no i oczywiscie co mozna poprawic/zmienic.
tansky
To nie jest nawet szablon, tylko 8 oczojebnych prostokątów, za przeproszeniem. Zielone na zielonym tle, outer glow wokół głównej kartki, za duże czcionki nagłówków...

Sorry, ale tu nie ma co oceniać, a to co jest do oceny to chyba wszystko na minus. Z nieczytelnym logo włącznie. Moja rada - dobierz inną paletę kolorów (albo zerżnij z jakiegoś dobrego template) i zacznij od nowa.
phpion
Zgadzam sie z przedmowca. Jedyne co nie odrzuca to tlo.
Pytasz w jakim kolorze bedzie pasowala czcionka - w sumie w kazdym, i tak bedzie nieciekawie.
Co zmienic? Wszystko.
parzol
A mnie odrzuca nawet tło dry.gif Przypomina mi wzory zasłon za czasów PRLu.
mag6661
PRL-u nie pamietam... ale te tlo to mi wzorek na ceracie ze stołu przypomina... za dużo kwadratów
Kisiol_Ent
Przypomina mi layout bloga jakiejs 10-latki ktora bardzo lubi zielona polanę, zielone żelki, zielone misie,
zielone skarpetki, zielony piórnik, zielony długopis, zieloną kurtkę i spodnie.

SZPINAKOWA OCHYDA! Zwłaszcza te białe, grubaśne linie oddzielające poszczególne elemnty storny.
Moja ocena: -5/10
MaKARON
Spokojnie, zjechaliscie chlopaka, a on dopiero zaczyna swoja "przygode" z grafika.

Nie przejmuj sie tonem wypowiedzi, tylko skup sie, na tym co chca Ci przekazac. Zielone kolory, ktory wybrales nie wspolgraja ze soba i powoduja efekt "odrzucenia" winksmiley.jpg Postaraj sie wybrac bardziej stonowane (pastelowe?). Czcionki sa "dziwne" i nie bardzo pasuja do calosci. Logo (IMO) moze zostac. Cala reszte popraw, wzorujac sie (jak ktos juz to powiedzial) na gotowych szablonach (profesjonalnych).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.