Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tanie domeny o.0?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Kisiol_Ent
No wlasnie chcialme sobiew kupic domene jakomś ale niefiem co wybrac, sa rozne oferty,
moze ktos sie na tym zna? (jestem nieufny do polowy serwisow a chce zamowic usluge sms'em)
wipo
A gdzie można kupić domeny sms-em?
mike
Cytat(Kisiol_Ent @ 18.02.2007, 12:50:32 ) *
(...) jestem nieufny do polowy serwisow (...)

To sobie wybierz spośród drugiej połowy.
Na nazwa.pl jest fajna promocja. Domeny za 9.90zł, taniej chyba się nie da.
A jak się da to dużej różnicy nie ma czy 9.90zł czy 1zł.

P.S.
Kultury trochę na forum. Nie ma potrzeby żebyś się wydzierał w tytule wątku.
I naucz się wreszcie pisać z dbałością o tekst.
Sprawia Ci frajdę pisanie tekstu tak żeby był nafaszerowany błędami i literówkami?
wipo
Z tymi domenami za 9.90 na nazwie to jest troche dziwne, bo niedawno tez chcialem to wykorzystać a się okazało na końcu ze to koszt 30 zeta. (9,90 to chyba jak kupisz jednoczesnie konto u nich, ale nie wiem)
Na home.pl masz za 19.90, na az.pl tez jakos tanio.
Pamiętaj jednak o tym że to tylko koszt rejestracji i pierwszego roku, potem to koszt jest większy
Kisiol_Ent
Nie dla mnie takie podpuchy 9.90zł!
A gdzies widziałem wyslij sms... a ze mam na komurce 150 zł a w kieszeni 10gr, to bym skorzystał...
wipo
To jak znajdziesz to podaj bo sam jestem ciekaw kto tak tanio to sprzedaje.
webdice
Co do nazwa.pl ta faktycznie można kupić domene za 9.90 netto, ale przy rejestracji trzeba zaznaczyć chęć udziału w promocji i dodatkowo na jednego użytkownika (jeden pesel) można kupić tylko jedną domene w promocji.

Taniej było chyba tylko w rejestracjadomen.pl, po 8 zł netto, ale teraz patrze i nie ma już tej promocji.
Dandelion
http://home.pl/promocje/karnawalowa
strife
Cytat(Kisiol_Ent @ 18.02.2007, 12:50:32 ) *
No wlasnie chcialem sobie kupic domene jakomś ale niefiem co wybrac, sa rozne oferty,
moze ktos sie na tym zna? (jestem nieufny do polowy serwisow a chce zamowic usluge sms'em)

Najbardziej spodobało mi się słowo niefiem laugh.gif A tak na poważnie, zanim napisz post'a przeczytaj go raz drugi, trzeci, sprawdź czy nie masz błędów i dopiero wyślij, bo Twoich postów czasami nie da się czytać.

Ja mam domenę w nazwa.pl, za 9,90 - wszystko bez problemów jak narazie. Na drugi dzień po wysłaniu pieniędzy domena już funkcjonowała. Natomiast jeśli chodzi o kupowanie domeny przez sms'a - nigdy się z czymś takim nie spotkałem.

Pozdrawiam.
bogdan89
ja cały czas mam zaufanie do AZ.pl i to raczej się nie zmieni...
a domeny .PL w wiecznej juz chyba promocji za 15 zł netto winksmiley.jpg

za sms to mozesz sobie kupic serwer z domeną na rwi.pl , albo na boo.pl

edit:
w az.pl, po zapłacie domena od razu jest aktywna ;] u mnie aktywacja domeny trwa kilka sekund.
athabus
W nazwie też jest od razu aktywna (przynajmniej z tego co pamiętam), ale pełna propagacja i tak trwa prawie cały dzień - to już nie jest zależne od rejestratora i u każdego tak będzie.
NuLL
Cytat(Kisiol_Ent @ 18.02.2007, 13:21:40 ) *
Nie dla mnie takie podpuchy 9.90zł!
A gdzies widziałem wyslij sms... a ze mam na komurce 150 zł a w kieszeni 10gr, to bym skorzystał...

Powiedz jaka domene chcesz to ja Ci ja moge sprzedac za 999 zlotych - teraz to chyba nie bedzie podpucha co ? snitch.gif party.gif
Kisiol_Ent
Weś schowaj ten avantar lepiej bo jest do kitu.

Proszę też o poprawienie tematu wątku, usunięcie z niego wielkich liter. Oraz przejrzenie wszystkich Twoich postów w celu poprawienia błędów ortograficznych.

ActivePlayer
melody
Witam

Ja proponuje wejść na stronę CIACH, tam masz zestaw tanich rejestratorów. Nie mowie tutaj o najpopularniejszych rejestratorach (rejestracja 1 zł, odnowienie 99 zł). Tam płacisz więcej na początku 12 zł a potem np 45 zł. Jeżeli planujesz utrzymywać domenę przez parę lat to polecam takie rozwiązanie. Oczywiście jest również możliwość przejścia z droższego operatora do tańszego (aby płacić mniej) ale trzeba się trochę wysilić - kod authinfo.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.