o rady pytałem między innymi na tej stronie. Ostatecznie wszystkie problemy udało się rozwiązać. Zaczynamy się rozwijać. Jeśli macie jakieś uwagi odnośnie technicznej strony serwisu, będę bardzo wdzięczny, jak się nimi ze mną podzielicie
devnul
20.03.2007, 01:21:34
skrypty js odseparuj do osobnego pliku - dzieki temu będą pobierane tylko raz - zaoszczedzisz transfer a userzy odczują poprawę w szybkości ładowania strony - to tak na szybko
Tragedia. Pełno niepotrzebnych ramek, divów, transitional DOCTYPE. I ten kod JS czym prędzej do zewnętrznych plików.
JaRoPHP
20.03.2007, 09:41:01
Tematyka strony podoba mi się, jednak gorzej z wykonaniem. Bardzo wiele niepotrzebnych znaczników, poza tym strona niezgodna ze standardami: validator w3
1010
24.03.2007, 15:20:07
I do tego jeszcze kodowanie ci się sypie.
Michal2000
24.03.2007, 15:28:27
Wykonanie strony (nie patrzac na kod) jest bardzo fajne, grafika i kolorki są proste, ale podobają mi się, ale kod HTML niestety nie jest zabardzo poprawny. Jeśli używasz Firefox'a polecam tobie dwie wtyczki.
TIDY HTML Validator i Firebug
empathon
26.03.2007, 11:38:32
Pomijając to co napisane powyżej proponuje dać preloader dla google map ( np request przez ajax ). Ładny prosty layout. Wszystko rozplanowane jak dla mnie z głową, to duży plus
miloszpp
4.04.2007, 22:08:14
Mi się też podoba wizualnie. Fajny pomysł miałeś...
devnul
4.04.2007, 22:36:22
Cytat(seler)
Jeśli macie jakieś uwagi odnośnie technicznej strony serwisu, będę bardzo wdzięczny, jak się nimi ze mną podzielicie
@miloszpp: jak widzisz kolega nie pytał o to czy komuś się podoba tylko o to co z technicznego puktu widzenia można poprawić. Czytaj wszystko a nie po łebkach, bo nabijanie postów jest bynajmniej bezcelowe
absinth
11.04.2007, 19:20:09
Myslalem kiedys nad takim serwisem ale widze ze nie tylko ja
Gratuluje, napewno będzie się cieszył duzym zainteresowaniem. Napewno sie zarejestruje i zasile Bratysławe i Nitre. pozdro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.