Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] World of Magic !
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Wieczny
Witam prosze o ocene mojej gierki www.wieczny.nazwa.pl/gra winksmiley.jpg acha walnolem kilka ortów ; P i konto test nie działa bo przerabiam
kwiateusz
co mamy oceniać skrypt napisany przez kogoś?
Wieczny
mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif nawet mnie nie denerwuj to jest silnik vallheru przerobiony ! i ulepszony heh ................ mad.gif
mike
Weź się koleś opanuj. Cały dzień biegasz po forum i narzekasz oraz obrażasz się na krytykę.
Opanuj się. A te złe emotikonki to możesz sobie umiejscowić w miejscu gdzie plecy tracą swoja szacowna nazwę.

Zapoznaj się z tym: Tematyka i zasady panujące na forum OCENYA dokładniej zrozum to:
Cytat
Dajemy pod ocenę tylko swoje prace.

Co dajesz do oceny, poza tragiczną i tandetną grafiką, która nawet dobrze się nie wyświetla?
Przerobiony skrypt? To omów jego przerobione/nowe funkcje.
Pokaż kod tych modyfikacji, ocenimy.
Wieczny
ok dziś tylko skoncze robić skrypt pewien i wypisze wszystko ;p
Michal2000
Cytat(Wieczny @ 25.03.2007, 19:16:09 ) *
mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif nawet mnie nie denerwuj to jest silnik vallheru przerobiony ! i ulepszony heh ................ mad.gif

Heh, a zacząłem sie zastanawiać skąd się ostatnio tyle gier pojawia i tylu programistów mających taki zapał i umiejętności, a tu darmowy engine jest biggrin.gif
siemakuba
Cytat(Wieczny @ 25.03.2007, 19:03:09 ) *
acha walnolem kilka ortów

Tak, tu akurat masz rację :) Moim idolem jest ten: "Nie przeszczeganie regulaminu" :)
I nie pomyśl, że się czepiam, ale to świadczy tylko o tym jakie masz podejście do tego co stworzyłeś :)
Ktokolwiek trafi na tę stronę będzie miał w nosie czy zrobiłeś ją sam, czy potrzebowałeś na to 2 dni czy 2 miesiące, czy engine jest taki czy śmaki. Ten ktoś będzie chciał z niej skorzystać, a widząc takie błędy... cóż, musisz na to zwracać uwagę, inaczej nie wróżę sukcesu.

pozdr.
shpyo
czy zaszczycisz nas podaniem KLIKALNEGO hiperłącza?
Daimos
kursor cross....
ahhh mialem chec wejsc do panelu sterowania i go usunac, ale za duzo roboty biggrin.gif
kto to kursory podmienia jeszcze w tych czasach smile.gif

Cytat
2 styl graficzny Tutaj

Mamy 299 zarejestrowanych graczy
0 Graczy w grze

ten napis ledwo widze, grafa? ajjjj

sluchajcie, zainstalowalem forum phpbb, ocenicie je? tzn czy ladnie zainstalowalem smile.gif
aaa i przerobilem testowe posty!!!
nospor
Cytat
ok dziś tylko skoncze robić skrypt pewien i wypisze wszystko
No dobra, skoro Wieczny nie uraczyl nas tym co zrobil, to zamykam. Wkoncu nie ma co oceniac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.