Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Redshift
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
miloszpp
Witam, to mój pierwszy post biggrin.gif. Przedstawiam mój wortal muzyczny. W zasadzie to budując go uczyłem się PHP więc nie jest jakiś wybitnie zaawansowany, no ale działa smile.gif. Jeśli macie jakieś uwagi, to chętnie ich wysłucham.

http://www.redshift.prv.pl
kwiateusz
u mnie ma spore problemy z pełnym załadowaniem sie indexu.... ładuje sie top i lewa strona a na środek i prawo trzeba czeeeekać...

wygląd nie powala, ale jest schludny winksmiley.jpg oparty na divach i ale stopka kłamie bo są błędy w validatorze....

ogólnie 6,5/10 bo nie jest źle
miloszpp
Dzięki za opinię.

Prawda, stopkę umieściłem jak jeszcze validowało, od tego czasu sporo się zmieniło na stronie, a o tym zapomniałem. Po maturach się tym zajmę smile.gif. Jeśli chodzi o ładowanie to chyba kwestia hostingu, bo u mnie też powoli się to dzieje, ale z drugiej strony na szkolnym łączu kilkumegabitowym jest ok, więc nie wiem. Może jakieś wskazówki jak poprawić wygląd? biggrin.gif
Zeman
Być może to tylko u mnie na LCD tak jest, ale jak na mój gust ciut za duży kontrast między tłem a czcionką, trochę to daje po oczach, a zwłaszcza 2 inputy.

Co do reszty się nie wypowiadam póki co.

Pozwiodronka,
Zeman.
devnul
strasznie szablonowy layout - troche to mało współczesne - ale jak na pierwsze wykonanie to całkiem przyzwoicie. faktem jest ze masz sporo błędów w kodzie (niepodomykane znaczniki i inne grzeszki) ale człowiek całe życie się uczy i sądze że to poprawisz.
powodzenia życze i pozdrawiam
Kildyt
Schludnie, czysto i przejrzyście.
Tylko te menu górne troche za bardzo jaskrawe.
W logo daj jakiś lepszy tytuł strony.
Inputy zmień w menu prawym rzeby się dopasowały do tła.
Buttony wycentruj w menu lewym.
Ogólnie spox - jak na początek ^^
OCena ogólna - 7/10
miloszpp
Miałem trochę czasu i zrobiłem, że strona validuje. Dzięki za porady. Możecie mi jeszcze powiedzieć, jak to się dzieje, że reklamy Google zajmują więcej miejsca niż mają zajmować? Oczywiście rozwiązałem ten problem zmniejszając odpowiednio diva, ale efekt ten zostaje widoczny pod IE.
bemol
Pod FF strona bardzo ładnie się prezentuje. Brak zbędnej grafiki, wszystko oparte o style.
Troszkę jeszcze mało jest na tej stronie, ale wiadomo - początek. Także życzę powodzenia i rozwoju strony w dobrym kierunku. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.