Cytat(phpion.com @ 5.05.2007, 19:57:48 )

Ogólnie stronka wygląda całkiem sympatycznie. Jednak:
- pod Operą się sypie (na 1280x800). Blok menu jest wyrównany do lewej natomiast blok treści do prawej krawędzi przeglądarki. Top jest na środku
- banner flashowy wygląda jak jakaś reklama pop-up, a to dlatego, że przekracza te poziome linie i jest jakby za blisko Business & Personal... Naprawdę w pierwszej chwili myślałem, że to reklama.
Jeśli natomaist chodzi o silnik:
- nie podobają mi się linki postaci
http://www.citroenleasing.com/index.php/ci...-C5%20Hatchback - chodzi konkretnie o tą spację. Mógłbyś zamieniać je np. na _
Kod XHTML: jak dla mnie super

Rażą tylko gdzieniegdzie css inline ale poza tym OK.
Ogólnie 8,5/10
1. przykro mi to mowic ale userów z opery jest ponizej 2% i tutaj niestety pieniądze poszły górą - supportu pod ten browser specjalnie nie bede robic - pieniądze.
2. Przemyślę to.
3. linki w tej postaci niestety zostaną bo nie przekazuję żadnych id, faktycznie mógłbym z tym kombinować ale znowu _ od strony seo nie pasują a - mogą zepsuć silnik jesli nazwa będzie zawierała oryginalnie - w treści. Z linkami google radzi sobie bardzo dobrze, więc myślę że zostanie.
Cytat(my salsa @ 5.05.2007, 20:36:24 )

Wyglad ladny, moze troszke ciasno
a co do kodu, w3 wywalil ponad 80 bledow ;>
no i osobiscie nie lubie flashy na stronie, ale ten jest maly i sie w miare komponuje, wiec ok

ogolnie ladna stronka
Nie lubie validatora:) podobnie do pierwszej odpowiedzi - pieniądze - no i może brak mojego profesjonalizmu. Dzięki za ocenę.
Cytat(shpyo @ 5.05.2007, 20:49:40 )

Już nie chciało się robić labeli dla pozostałych selectów w wyszukiwarce?

No panie

Kod
Błąd w zapytaniu: 'SELECT description, count(*) as ile FROM nccms_cars WHERE description!='' and model = '';';' GROUP BY description ORDER BY description ASC'
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ';';' GROUP BY description ORDER BY description ASC' at line 1
A zrobiłem tak:
http://www.citroenleasing.com/index.php/citroen-';';Wstyd ze hoho. Umknął mi jeden escape string:) Fixed.
Cytat(dr_bonzo @ 5.05.2007, 21:45:33 )

Active: obejrzyj strone gdy tlo w systemie operacyjnym nie jest biale.
Co prawda szary kolor MOGLBY pasowac, ale ostrzegam na wszelki wypadek.
Glowne menu (to na gorze) jest malo widoczne, a czerwnony napis ponizej odciaga uwage
"_Click here_ to register." a czemu nie po prostu "_Register_"
Manu na samym dole -- daj wieksze odstepy miedzy pozycjami lub jakies separatory
Mapa serwisu: a po co kazdy model, kazda wersja silnikowa wystepuje po kilka razy?
np.
http://www.citroenleasing.com/index.php/le...oen-Picasso-VTX"Contact Citroen Leasing to enquire about this offer or request a new quote using the form below"
tak patrzylem na ten formularz ponizej i nie wiedzialem po co on jest. Przydal by sie opis "Get quote" tak jak jest na form. obok "Send offer to a friend"
"View vehicle info" -- przydala by sie ikonka/text ze to jest w PDF; "delivery time" -- tez
a "Faq" to nie powinien byc "FAQ"?
Nie rozumiem pierwszej części związanej z tłem. Menu nie jest ważne - ludzie szukają po kategoriach tak jak powinni. Click here faktycznie - fixed. Menu na dole jest dla googla, ale faktycznie troche szpeci - pomyśle. Mapa serwisu jest dla google, są tam wszystkie oferty. Get quote - ludzie wiedzą do czego - bo uzupełniają masowo. info o pdf dodam.
Dziękuje za opinie.