Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] strona gabinetu rehabilitacyjnego
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
acztery
co myślicie o http://rehabilitacja-bielsko.pl od 0 do 10.
Moli
Brzydki ten odcień błękitu, strona nie żyje (chodzi mi o to że linki nie mają stylu dla hover, guzik w szukarce tez), czcionka w polu do szukania powinna być ciemniejsza, kod jako tako ale ma sporo błędów.
haponiuk
Za dużo turkusowego koloru.
Ja dla mnie to 3od 0 do 10
acztery
klient nasz Pan. ale dzieku za garstkę opini
barat
Linki tekstowe wyglądają jak tekst więc w tekście nie da się ich odróżnić)
Za monotonna kolorystyka, mało "ruchu" ...
vokiel
  1. w menu masz taki ladny spinacz zapiety po lewej stronie, ladnie jakby sie przesuwal do aktywnej kategorii menu, a nie tak byl tam ciagle na gorze.
  2. nie wiadomo które kategorie są rozwijalne, a które nie. dobrze byłoby dodać jakies miniaturowe strzałeczki w dół, po prawej stronie przycisku kategorii, i zamieniać je na np poziome po rozwinięciu menu
  3. w przypadku kliknięcia na kategorię rozwijalną - nie podswietla sie ona na żółto od razu, tylko dopiero np., po wybraniu podkategorii
  4. fajnie by chyba było, żeby będąc w jednej kategorii rozwijalnej, klikając na drugą, ta w której byliśmy się zwijała
  5. jeszcze jakby dodać jakieś ciut inne tło w menu po najechaniu kursorem, albo inny kolor (odcień) czcionki, bo tak linki się nie wyróżniają
  6. brak validacji adresu e-mail
  7. w formularzach fajnie jakby tekst był wyrównany pionowo do środka

to chyba tyle uwag dotyczących wyglądu, na kod nie mam kiedy zerknąć
lay, pomysł całkiem całkiem, podoba mi się
Zajec
Na laptopie zamiast jeździć po touchpadzie lubię użyć sobie nawigacji klawiaturowej po linkach (w Operze): shift+strzałki. Niestety tutaj przez... chyba złośliwość webmastera nie mogę bo zastosowano:
Kod
onfocus="blur();"
artur81
są gusta i guściki. mi się podoba
zrezygnowałbym tylko z funkcji dodaj do ulubionych i startuj z nami bo to chyba działa tylko na IE...
pozatym jak wspomniał ktoś wczeniej przydałoby się żeby linki jakoś odróżniać od tekstu, również w menu
.radex
Sporo błędów validacji jak na xhtml strict. Ten tekst jest zbyt bialy dla tego turkusu. Troszkę za mała czcionka.
tiraeth
Popraw błędy XHTML i CSS.

Mnie się podoba - 6/10
plewa
A może powiększyć trochę czcionkę?
I zmienić styl odnośników, które są umieszczone w tekście, aby były widoczne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.