Majki
29.08.2002, 04:15:03
Dobry wujek Majki powtanowił przeznaczyc swoje fundusze na szczytny cel !!
A więc tak oddam serwer temu kto przedstawi najciekawszą propozycje zagospodarownia konta :!:
Być może uważacie że ja sobie jaja robie ale nie wiem ile ludzi potrzebuje wsparcia :?
itsme
29.08.2002, 09:21:36
sadze ze se jaja robisz
ramze
29.08.2002, 10:13:31
Majki
29.08.2002, 20:04:34
Napisałem w poscie czego oczekuje. Naprawde nie jestem jakimś ludkiem szukającym sensacji !. Gdy kots przekona mnie o słuszności oddania mu tego konta
całkowicie ma nad nim kontrole. Wiedzialem ze ten post wzbudzi wsrod was sensacje

. Czekam na propoozycje ....
Majki
30.08.2002, 23:48:27
Hmmm nie wiem czemu nie piszecie postow a serwerek czeka :wink:
haiaw
31.08.2002, 00:19:22
Cytat
Hmmm nie wiem czemu nie piszecie postow a serwerek czeka :wink:
Mi by sie przydalo,ale pod multimedia
A nikt nie pisze, bo szczegolow nie podales.
Majki
2.09.2002, 23:25:16
Chcecie szczegóły więc :
- 16gb transferu na miesiac
- hosting w firmie hostlane.com
- i nie bede was namawial zebyscie walczyli o darowy serw !
Anarion
3.09.2002, 17:08:03
Ok wiec ja chce pod moja strone

Bedzie o koszykowce, miejsce przyda sie pod multimedia i zdjecia, i na baze danych ktorej trzeba niemalej.
Majki
5.09.2002, 15:28:41
Koszykówka to raczej nie za dobra idea ( oczywiscie jak dla mnie )
wroclaw.gery.pl
10.09.2002, 21:37:16
Hej.
A ja bym proponowal otwarcie aukcji internetowych. Co ty na to , moze wkoncu ktos da rade Allegro ?!. Bo ja sie pisze na to.
itsme
11.09.2002, 06:02:07
aukcji jest jak mrowekow
jezeli dajesz cos za darmo to proponuje to zrobic a takisposob aby inni tez mieli cos za darmo
WAKACJE
moj pomysl: wymiana dzieciakow miedzy rodzinami przy wspoludziale szkol podstawowych i gimnazjum
jak to dziala kazda szkola ma swoj login i pass wpisuje tam ogloszenie ze rodzina o takim mieszkaniu i w takiej okolicy przyjmie na 2 tyg dziecko (ich dziecko w podobnym wieku), gdzie podczas takiego pobytu bedzie mialo nastepujace atrakcje - inna szkodla sie loguje i widzi takie ogloszenie i wybiera ze swojej kartoteki inna rodzine gdzie jest dziecko w tym samym wieku zas materialnie za bardzo od siebie nie odstawaja
co dalej??
kontakt miedzy szkolami pozniej miedzy rodzivcami i jedno dziecko jedzie na 2 tyg do Krakowa zas za dwa tyg drugie dziecko jedzie na 2 tyg do Koszalina
wymiana dzieci ale przyjmujemy tak aby obydwoje w jednym czasie bawili sie razem
co wy na to
Seth
11.09.2002, 07:55:59
extra pomysl
itsme
11.09.2002, 10:57:36
dzieki
tkwi we mnie od jakiegos roku
ale samemu nie dam rady

(
zas skoro jest miejsce na serwerze
nie wiem ........... kto chce dzialac niech sie odezwie
Pozdrawiam
BoMeR-
10.12.2003, 07:21:35
Moge sie chetnie przylaczyc do wymiany dzieci

mozemy przetestowac to na moim bracholku
scanner
10.12.2003, 07:37:55
A może sprzedaż działek na księżycu?
IWAN
15.12.2003, 19:21:38
A może free xxx movies & photos ?
8) najwiekszy serwis PL z darmową erotyką to by była sensacja tak jak ta propozycja tego serwera.
POLVIP
15.12.2003, 23:24:13
kupilem 2 hektary w tamtym roku (na ciemnej stronie księżyca) i czekam na pozwolenie na budowe
słyszałem że teraz Mars chcą sprzedawać, ma ktoś może link? scanner?
stoprocent
16.12.2003, 00:14:10
a moze poprostu szukasz pomyslu na wlasna strone .
dalaes takie ogloszenie zeby ci powychodzili ludzie z propzycjami a ty najciekawszy sobie wykorzystasz
Rainmaster
2.01.2004, 20:53:33
Dobrze powiedziane...

To ja chcę ten pożadny serwer pod stronę magazynu Ever ZIN - bo obecnie jest na piwko.pl - żałosne...:/ A tyle miejsca, archiwaliów masa, no i php z MySql.

Pewnie zaraz zostanę zjechany...
rzseattle
2.01.2004, 21:31:14
Szczeze mowiac to od dawna nosilem sie z zamiarem zrobienia porzadnego serwisu rpg (nie mylic z diablo) z porzana gra. Podpiac Worha albo wampira pod php + mysql i stworzyc calkiem porzadny swiat z mnostwem opcji dla mistrza gry, tak to by bylo cos. No ale narazie to marzenie - moze kiedys w koncu cos takiego napisze

.
AZAZELLO
3.01.2004, 02:24:07
rzseattle
niezłe założenie interesujesz się może fantastyką?
[Regis]
3.01.2004, 10:02:31
rzseattle --> Jak bedziesz planowal robic kiedys takie cos ale na D&D lub ZC to wal do mnie :wink:
(Warha tez znam, ale nie lubie - moze i to byl pierwszy system ktory naprawde sie przyczynil do wzrostu popularnosci RPG w Polsce - sam od niego zaczynalem - ale co by o nim nie mowic, to na pewno nie mozna powiedziec ze jest to dobry system... Jest niedopracowany i ubogi...)
rzseattle
3.01.2004, 14:06:21
Prawde mowiac gram malo - juz prawie wogole ale jest to bardzo ciekawy temat - stworzenie swiata fantazy w php to nie lada wyzwanie. Hmm ale ok teraz w ferie powinenem sie ze wszystkiego obrobic i fajnie by bylo zaczac cos takiego. Najpierw zaplanowac co i jak a potem juz tylko rysownikow + koderow. Fajnie by byo stworzyc system na tyle elastyczny coby przez niego mozna bylo przephnac wiecej niz jedna gre (mozliwosc bardzo dokladnego ustawienia mechaniki gry w samych opcjach a nie na poziomie kodu). No jeszcze dokladniej to przemysle. A czy ktos naprawde jest zainteresowany takim projektem?
ja tam bez zbednych komentarzy www.rcx.prv.pl stronka w trakcie tworzeni ale cos juz jest ;]
Chewolf
8.01.2004, 14:09:03
Kiedyś był ładny serwis o Gadu-gadu www.gadu-gadu.org lecz niestety:
Cytat
Witajcie, od jakiegoś czasu mamy problemy ze stroną.
Niestety admin obcial nam drastycznie łącze co uniemozliwia ogladanie strony
Napewno by był dobry serwis lepszy od popszedniej wersji.
Francuz ,gosc ktory to wszystko stworzyl szuka serwera , o to kontakt gg 1063
francuz@gadu-gadu.org zreszta wszystko pisze na stronie tymczasowej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.