Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: szkola tanca + studio muzyczne. psd
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
wjkbdg
powoli przymierzam sie do ciecia i programowania, ale z ciekawosci poznalbym obiektywne opini znajacych sie na rzeczy osob:
http://konto.bydgoszcz.wsinf.edu.pl/~wjk/a.html

+ zapraszam do sprawdzenia rowniez tego:
http://konto.bydgoszcz.wsinf.edu.pl/~wjk/pfff.html

pzdr
starach
Oba są fajne jednak jest parę drobiazgów można się czepić.
1 a. Za wysokie logo (logo na 50% wysokości strony ?)
1 b. Nagłówki są mało czytelne. Na mój gust to należy wywalić odbicie i je wyśrodkować.
1 c. Na przyciskach menu jest za duża różnica kolorów na przejściu.
2 a. Słabo widoczne ramki wokół paneli.
2 b. Jakoś nie pasuje mi ta kolorystyka menu. Jest zbyt ponura jak na tematykę i trochę gryzie się z resztą strony.
barat
Ja tylko dodam, ze jak wklejasz przykładowa treść strony to wyłączaj antyaliasing (wygładzanie krawędzi) dla tych czcionek, bo przecież normalne czcionki w internecie tego AA nie mają smile.gif
Od razu strona inaczej wygląda.

Co do samych szablonów ... proste i przyjemne smile.gif Chociaż osobiście wole jaśniejsze (czyli ten drugi bardziej na + )
sagittariuspl
bardzo ładne, wpadające w oko szablony. tylko to logo dla szkoły tańca jakoś mi nie pasuje. co ten stół tam robi?
wjkbdg
w miejscu w ktorym obecnie znajduje sie tzw. 'stol' a konkretniej secesyjne biorko, najprawdopodobniej bedzie jakas animacja flashowa. jeszcze nie zdecydowalem. A mebel ten znajduje sie tam dlatego, poniewaz cala szkola tanca znajduje sie w pomieszczeniach secesyjnych co (podobno) ma ja w jakis sposob wyroznic i klient chcial aby te lokalizacje podkreslic.

orglee:
te ramki nie moge byc ciemniejsze, poniewaz po prostu yy ... beda za ciemne. na moj gust, one maja istniec w taki sposob, zeby nie zwracaly uwagi.
a z menu masz racje. do wymiany pewnie pojdzie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.