Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [strona] playit3.net
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Rafael6666

Zapraszam do oceny serwisu smile.gif

żadne pliki nie znajdują się na naszych serwerach jest to tylko wyszukiwarka coś w stylu google smile.gif

To jest pierwsza wersja wyszukiwarki (na razie wersja po angielsku) kolejna wersja getit3.net będzie posiadała opcje rejestracji userów - będą oni mogli np układać sobie playlisty i osłuchiwać mp3'ki na bieżąco.
SHiP
Wpisałem Greenday znalazło mi kawalek
"Greenday - Boulevard Of Broken Dreams" klikam download nie dziala(404). Pomyślalem kliknę "BAD" aby ktoś inny sie nie nabrał
Cytat
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'ipworld'@'localhost' (using password: NIE) in /home/ipworld/public_html/playit3/bad.php on line 18

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/ipworld/public_html/playit3/bad.php on line 18

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ipworld/public_html/playit3/bad.php on line 20

Poza tym dlaczego wiekszosc plikow ma rozmiar: 0 mb ?

Ogólnie pomysł ciekawy ale czy to napewno legalne? ^^
NuLL
Legalne moze byc - ale czy nie nabija userow w butelke...
Sylwin
Pomysł niezły - pod hasłem metallica wyszukuje 5 stron i większość mp3 da sie pobrać smile.gif Myślę że pomysł niezły biggrin.gif
LonelyKnight
Pomysł też mi się podoba guitar.gif a nad wykonaniem można jeszcze popracować smile.gif
Turgon
Tak jak mówił SHiP bad, nie działa... Cóż w takiej formie serwis, to baza bubli!
Lethys
Ja bym sie zastanawial nad tym czy to legalne, a jezeli chodzi o serwis to pomysl i wykonanie mi sie podoba.
fQdesign
Witam,

Jestem administratorem i założycielem tego serwisu, oczywiście dużo trzeba jeszcze poprawić. Chciałbym jako, że większość użytkowników jest programistami php dowiedzieć się od Was:

Co by zmienic / dodac?
Wasze propozycje rozwiazan?

Oczywiscie, zalezy mi na poczatku na:

metodach szybkiego wyszukiwania (zapytania w tej chwili sa bardzo skomplikowane, chcialbym je uproscic - jakis cache moze tez? aby wszystko szybko ladnie dzialalo) - Tu czekam na Wasze rozwiazania.

jak sprawdzac pliki czy sa dobre / dostepne itp. - Tutaj tez moze jakies Wasze rozwiazania??smile.gif

Co jeszcze dodac? - A moze tu cos polecicie z Waszych zasobow? smile.gif

Pozdrawiam i czekam na promozycje na PM smile.gif
Lethys
Jak takie strony by byly legalne to myslisz ze nikt by na to nie wpadl ? Jezeli zamkneli nawet napisy.org to taki serwis nie ma szans, gorzej bedzie dla ciebie jak bedziesz musial placic za kazda mp3 smile.gif
fQdesign
Wiec google placi za wszystko co indeksuje?

Dopoki zadna mp3 nie znajduje sie u mnie, ani nie zachecam do ich sciagania (stad nazwa WYSZUKIWARKA) dziala zupelnie legalnie, nie martw sie przedyskutowalem to z radca prawnym smile.gif

Dodatkowo, umieszam notatke (tak jak www.mp3s.pl ) ze nie zachecam do sciagania, ze wszystkie mp3 sa na serwerach osob trzecich i ze sciaganie mp3 z prawami autorskimi bez posiadania ich we wlasnych oryginalnych zasobach nie jest legalne smile.gif
Lethys
@ up

to sa tzw. luki prawne smile.gif

No coz moze ci sie uda, ale serwis w dzialaniu naprawde super. Popracuj aby wskazywalo rozmiar mp3 to wszedzie prawie jest 0 mb.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.