Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośba
Forum PHP.pl > Forum > PHP
djhasek
//do usunięcia
LonelyKnight
Kurcze jak czytam takie topici to sam nie wiem kogo bardziej mi żal - programistów, którzy muszą się użerać z takimi ludźmi czy tych ludzi, że właśnie tacy są...

Lay za darmo, kod za darmo a w nagrodę "możesz u nas pracować" - łał co za propozycja... będę trochę bezpośredni ale "frajerów szukasz?"

Sorry za offtop.
Black-Berry
czt to poważny projekt w który chcesz się zaangażować ? Ile masz lat ?
webdice
Cześć mam na imię Piotrek i jestem programistą, chętnie wykonam ten projekt bez żadnych korzyści, nawet Ci dopłacę że będę mógł coś takiego dodać do portfolio.

A tak na poważne: napisz coś konkretniejszego, na temat projektu, czy w przyszłości planujesz mieć z tego jakieś zyski, może znajdzie się ktoś kto to napisze (szczerze w to wątpie...).

P.S. Może przenieść to na humor? guitar.gif
Black-Berry
Osobiście podoba mi się pomysł takiego portalu. Jeśli byłby naprawdę dobry to jeszcze mógłbyś zarobić sporo na reklamach -- I tu jest właśnie to błędne koło. Żeby był naprawdę dobry musiałby się zająć nim ktoś kto się na tym zna i jest w tym dobry a wątpię czy ktoś taki zrobi to za darmo. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale takie coś to minimum miesiąc pisania (i tylko jeśli ma się przynajmniej 5 letnie doświadczenie).

Projekt miałby o wiele większe szanse powodzenia jeśli byś coś zainwestował. Min 1000zł.

Jeśli nie msz kasy to poczytaj trochę o serwerach i Joomli. Może się przynajmniej czegoś nauczysz:)

Pozdrawiam.
cicik
Odezwij się do mnie na maila: wmalota@php-art.pl może coś się wymyśli.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.