Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ASP.NET - nie rozumiem jak to publikować
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
rooki
Mam formularzyk napisany w ASP.NET - pliki utworzone to: folder App_Data (pusty), Default, Default.aspx . Do tej pory publikowałem normalne statyczne strony w html, teraz chcę mieć stronę dynamiczną, normalnie uczę się tego ASP.NET od 2 dni (więc za wiele o nim nie wiem) i nie wiem jak to połaczyć/wstawić na stronę www na której chcę żeby był ten formularzyk. Chcę tę stronę opublikować na jakimś DARMOWYM serwerze żeby tylko zobaczyć czy ta strona działa normalnie i nie wiem co robić, bo na onecie nie działa i w ogóle jak ja mam wstawić ten formularz na stronę www, która wyglada tak (strona jest oczywiście banalna - bo chcę tylko zobaczyć jak to ze sobą ma działać):

1. <title>Strona www</title>
  2. </head>
  3.  
  4.  
  5. <tr >
  6. <td bordercolor="#FF3399" bgcolor="#FFCC66">mmmmmmmm</td>
  7. <td bordercolor="#FF3399" bgcolor="#FFCC66">pppppppp</td>
  8. </tr>
  9.  
  10.  
  11.  
  12. </body>
  13.  
  14. </html>
Cysiaczek
Heh : >
Fora się Tobie nie pomyliły?
Znajdź hosting, który wspiera tą technologię, bo Onet na pewno tego nie robi : P

Pozdrawiam.
rooki
to tu nie można pisać o ASP.NET ? Przecież to też wiąże się ze stronami www jak PHP
strife
Cytat(rooki @ 7.07.2007, 16:24:48 ) *
to tu nie można pisać o ASP.NET ? Przecież to też wiąże się ze stronami www jak PHP

Ale to jest forum o PHP, a nie o ASP. Przenoszę na Hydepark.
rooki
okej, może być i Hydepark byle tylko ktoś powiedział mi jak mam wstawić ten formularz (2. pliki i pusty folder) na stronę www biggrin.gif
DeyV
zainstaluj sobie na DARMOWYM serwerze IIS, który możesz zainstalować na własnym komputerku...
Seth
Stary art ale moze sie przyda
http://museum.webcity.pl/webcity/artykuly.php/t/47
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.