Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Prison Break - Skazany na śmierć
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Sebastian003
Witam niedawno otworzyłem Portal o Prison Break - Skazany na śmierć

Więc oddaje serwis do oceny.

Moja strona

Poszukuję także redaktorów jak coś to pisać na sebastian@web-pc.pl

I to tyle smile.gif...
Cezar708
Strona bardzo mi sie podoba, zacheciła mnie do obejrzenia tego serialu (tak, tak nie widzialem jeszcze ani jednego odcinka)

Jedyna rzecz do ktorej sie muszę przyczepić to nawigacja. Ogólnie jest świetna, tylko ze w momencie jak kliknę na jakiegoś linka (np: Postacie) to powinnien ten link pozostac na przyklad czerwony, czyli tak jak domyslnie strona startowa.
Być moze ten blad tylko u mnie wystepuje, korzystam z Ubuntu 7.04 i przegladarki FF 2.
Diwi
Hmm.. Twoja strona wydaje mi się bardzo podobna do http://www.prison.pl
revyag
Mam pytanie, a jak to się ma do tej strony:
http://www.prison.pl/
tak jakby podobna do Twojej
---
jak wyżej. Proszę wyjaśnienie, albo temat poleci do kosza
Moli
Jak Diwi wspomniał, strasznie podobna do prison.pl. Tło mi się nie podoba, lepsze by białe całe było. Opisy odcinków są nie dokładne, masz do sierpnia (do 3 sezonu) czas, napisz nowe, lepsze. Inputy nie mają styli. W o serialu nie ma nic o sezonie, a powinno już i ten opis widziałem już chyba na jakiejś stronie. W galerii aż 4 zdjęcia smile.gif O kodzie, już nie będę nawet wspominał smile.gif

Podsumowując widziałem lepsze strony o tym serialu, strona nie za specjalna.
kwiateusz
a ja wtrącę ze zanim mi sie wczytały wszystkie obrazki to trwało z 10s a najsłabszego łącza to ja nie mam
sagittariuspl
strona główna - 2,1 MB!! nie, dalej napewno nie wejdę.
poza tym strona złudnie podobna do prison.pl (jak poprzednicy zauważyli) - żenada.
Sebastian003
kwiateusz lepszy wygląd właśnie ma taki minus.

Bez przesady nie jest identyczna a nawęd nie podobna.
sagittariuspl
Cytat(Sebastian003 @ 13.07.2007, 12:49:47 ) *

Bez przesady nie jest identyczna a nawęd nie podobna.
uno: 2 mb? a optymalizacja? pokaże ci strony, które mają o niebo lepszy wygląd, więcej bajerów, itd. i dużo mniejszy kod. ty chyba wrzuciłeś gotowy psd, bez jakielkolwiek kompresji...
duo: nie podobna? czas do okulisty, chyba... winksmiley.jpg menu rozwiązane identycznie, z lewej sylwetki bohaterów... nie, nie jest podobna, wcale... żartowniś tongue.gif
Sebastian003
heh może układ jest ten sam ale żaden z elementów nie jest ukradziony
sagittariuspl
uno: nikt nie napisał, że masz identyczny design
duo: przyznałeś, że układ 'nie jest' Twoim pomysłem - a to też swego rodzaju zawłaszczenie cudzej własności. menu jest idealnie takie same. jednym słowem - podchodzi to pod plagiat
Moli
Cytat

Gdzie jest ten lepszy wygląd, bo nie widzę coś ?

Może nie jest ukradziony, ale jest odwzorowany tongue.gif
tommy4
prison.pl jeszcze jakotako naśladuje oficjalną stronę serialu, a ty swoja strona nic lepszego nie oferujesz fanom.
Dandelion
58 bledow podczas walidacji

zle uzycie tabelek
brak divow
brak list
{VeTeR}
Twoja strona podoba mi sie wizualnie... do tla jedynie moglbym sie przyczepic

czekalem ok minute zeby sie pokazala, menu identyczne jak na prison.pl , bardzo podobny layout. to nie moze byc jogurt
a reszta j.w.
SHiP
Sylwetki bohaterow. ok dobry pomysł więc kopia. Ale ten czerwony w menu winksmiley.jpg W obu przypadkach to samo. O serialu też skopiowane z tego samego źródła(albo po prostu z prison.pl) Kodu i reszty nie chce mi sie sprawdzać, jak juz ktos wspomnial nie validuje sie. 2mb to tez mizerny wynik. Spokojnie mozna do upchać do 100-150kb a może i mniej.

Jak dla mnie porażka ;].
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.