Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] http://skylark.com.pl/
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
haloween
Witam !

Popelnilem niedawno http://skylark.com.pl/ takie cos.
Jestem ciekaw jak sie szanowni panstwo zapatruja.
(Niestety ale opera po ostatrniej aktualizacji dzwnie sie tam zachowuje o czym wiem i z gory przepraszam ale ichniejszy debag nie mowi nic :/)

Pozdrawiam
Tomek

P.S.
Moja jest mechanika , grafike robil kto inny.
NoiseMc
Pierwszy podstawowy blad ... jak chcialbys mi na przyklad na GG wyslac linka to Sunny Lax - Blue Bird smile.gif

Kazdy osobny relek MUSI miec swoja strone z URL-em nie moze wszystko wisiec pod jednym adresem, nuty musza byc dostepne dla Googla i do rozsylania znajomym linkow.

Kolejna rzecz, ktora jest niewygodna w sklepach z muzyka to brak mozliwosci odsluchania kawalka na stronie. Osobiscie nigdy nie chce mi sie sciagac kawalka na dysk zeby stamtad go potem odsluchac ... ja osobiscie do tego uzywam flashowego playerka (przyklad), fajnie jest jeszcze rozwiazane AudioJelly.com jezeli chodzi o odsluchiwanie.

Wiem ze to nie Ty dodajesz tam tresc ale ... jak mozna skategoryzowac Trance jako galaz House winksmiley.jpg ... (to i tak lepiej bo na poprzedniej wersji strony chlopaki wrzucili Trance pod Euro Dance).
Fajnie natomiast wykorzystany Ajax do rejestracji uzytkownikow i fajne sortowanie wyswietlanych wynikow.
haloween
Co do odsluchow to na ta chwile wiekszosc stafu to pliki ra , rekompresja trwa.
Player bedzie zrobiony jak tylko wszystkie pliki beda mp3.

Co do adesow URL sprawa tez jest w toku.
Niestety to pieta achillesowa rozwiazan ajaxowych , coprawda mozna zrobic hashe ale to i tak meczarnia , mam w planie nieco inne rozwizanie :/
Moli
Za dużo Ajax'a, a jak mówi przysłowie - co za dużo, to nie zdrowo. Designu nie oceniam, bo nie Twój, ale nie podoba mi się smile.gif Strona jest mało praktyczna przez ten Ajax.
ujex
Tak jak już było mówione za dużo Ajaxa.
Googlr beda omijać ta strone szerokim łukiem:)
{VeTeR}
strona bardzo ladnie zrobiona, nie oceniam wygladu ale 'mechanike', ciekawe zestawienie plytek kolo siebie
moim zdaniem jest troszke za duzo ajaxa i jak juz to powiedzieli moi poprzednicy jest problem z URLami, ale skoro juz nad tym pracujesz to ok

wiem ze pracujesz tez nad playerem mp3 ale polece od siebie prosty playerek netaudio player simplay
http://phlow.de/netaudio-player/simplay/

jego obsluga jest bardzo prosta - wystarczy ze w embed src wstawimy link do playera i sciezke do mp3 [ simplay_player.swf?audiofile=URL_DO_MP3.mp3 ]

na dole po lewej jest napis PL, to tak ma byc? ;P

uzywam opery 9.21 i nie pojawilo mi sie nic dziwnego, poza nachodzeniem menu na okienka popup
zeppastian
droba sugestia
gdy wchodzi sie w wybrana kategorie napisy w w pierwszych tabelkach (obrazek, wykonawca) sa wyrownane jako TOP
sugeruje by zachowac harmonie z pozostalymi wyrownaniami dac wartosc MIDDLE
haloween
Cytat({VeTeR} @ 17.07.2007, 00:16:00 ) *
na dole po lewej jest napis PL, to tak ma byc? ;P

literki to testowa sprawa, to jest modul do geolokalizacji per ip.
Taki ficzer sluzy do limitowania dostepu do niektorych wydan dla mieszkancow kraju xx.
lectric
dla mnie design zbyt monotonny...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.