Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kto posiada albo wie gdzie kupic?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
TomASS
Witam.

Szukam książki SQL Optymalizacja.

Niestety nigdzie jej nie mogę dostać :/
Może ktoś ma sprzedać/pożyczyć itp.... a może ktoś ma do zaproponowania lepszą lekturę na ten temat?
jastu
Przymierzam się do http://helion.pl/ksiazki/oraopt.htm, ale Twoja propozycja też może być ciekawa....a jeśli ktos dysponuje ebook'iem na wyżej przedstawione zagadnienia to jestem zainteresowany tongue.gif Pozdrawiam
LonelyKnight
Cytat(TomASS @ 17.08.2007, 09:56:08 ) *
Witam.

Szukam książki SQL Optymalizacja.

Niestety nigdzie jej nie mogę dostać :/
Może ktoś ma sprzedać/pożyczyć itp.... a może ktoś ma do zaproponowania lepszą lekturę na ten temat?

Jak masz możliwość to zapisz się do jakiejś biblioteki akademickiej. Mi udało sie dostać tą książkę w bibliotece głównej Politechniki Wrocławskiej.
wolan
zobacz Art of SQL i SQL Hacks. moze wystarcza? pierwsza mam i jest naprawde interesujaca. druga przegladalem po angielsku i tez jest niezla. obie traktuja o optymalizacji baz danych.
sagittariuspl
@TomASS: druk na zamówienie i po kłopocie
kwiateusz
nie jest dostępna w druku na żądanie jak strona głosi mozesz zostać jedynie poinformowany kiedy będzie dostępna a to jeszcze mi nie nie przydarzyło smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.