Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CMS] wmCMS ;)
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
terabit
Witam, bardzo proszę o ocenę mojego CMSa (mini cmsa tongue.gif ) - http://mariuszw.info/wmcms smile.gif

W planach mam jeszcze zrobienie więcej funkcji (galeria, rejestracje itd.)... ale chciałbym żebyście ocenili aktualną wersje.

Login: admin
Hasło: admin

No to oceniajcie, testujcie... smile.gif

Edit: szablon strony jest gotowy - jest tylko po to żeby można było po testować winksmiley.jpg
kwiateusz
proste aczkolwiek funkcjonalne, nad skinem rozwodzić sie nie bede bo mi sie nie podoba, ale ogólnie panel admina jest prosty i jak na mini cms intuicyjny, stworzenie nowej podstrony to raptem sekunda, tak samo edycja i usunięcie winksmiley.jpg

ogólnie pozytywne wrażenie
acztery
http://mariuszw.info/wmcms/page.php?nr=dada to nie wyglada za ciekawie .. reszta tak samo. 1 na 10 1 za ambicje
Black-Berry
Ja mam pytanie... Jak rozwiązujesz sprawę newslettera? Chodzi mi o wysyłanie do powiedzmy 1.000 uytkowników. Robiłeś testy ju kiedyś?
Moli
1) Umieszczanie adresów email, w nesach, na stronie głównej, nie jest raczej dobrym pomysłem.
2) Ani w panelu, ani na stronie nie może usunąć emaili z subskrypcji.

System ogólnie za prosty. Newsy, podstrony i już. Moim zdaniem nawet na wizytówkę firmy się nie nadaje.
terabit
Cytat(acztery @ 18.08.2007, 12:06:15 ) *
http://mariuszw.info/wmcms/page.php?nr=dada to nie wyglada za ciekawie .. reszta tak samo. 1 na 10 1 za ambicje

poprawie smile.gif

edit: poprawione winksmiley.jpg

Cytat(Black-Berry @ 19.08.2007, 12:16:03 ) *
Ja mam pytanie... Jak rozwiązujesz sprawę newslettera? Chodzi mi o wysyłanie do powiedzmy 1.000 uytkowników. Robiłeś testy ju kiedyś?

:/ nie robiłem testów, ale będę jeszcze musiał popracować nad tym winksmiley.jpg

Cytat(Moli @ 19.08.2007, 14:10:11 ) *
1) Umieszczanie adresów email, w nesach, na stronie głównej, nie jest raczej dobrym pomysłem.
2) Ani w panelu, ani na stronie nie może usunąć emaili z subskrypcji.

System ogólnie za prosty. Newsy, podstrony i już. Moim zdaniem nawet na wizytówkę firmy się nie nadaje.

1. dlaczego? spam ? smile.gif
2. racja winksmiley.jpg muszę dodać możliwość usuwania w panelu i przez użytkowników smile.gif

A co jest potrzebne więcej żeby sie nadawało chociaż na wizytówkę firmy? biggrin.gif
chemik1982
Witam,

Zainteresuj się funkcjami strip_tags, htmlspecialchars - to podstawa, atakami typu xss, csrf, sql injection itd..
Opis funkcji w dokumentacji, bezpieczenstwo - duzo TUTAJ.

Pozdro.
terabit
Cytat(chemik1982 @ 19.08.2007, 17:56:03 ) *
Witam,

Zainteresuj się funkcjami strip_tags, htmlspecialchars - to podstawa, atakami typu xss, csrf, sql injection itd..
Opis funkcji w dokumentacji, bezpieczenstwo - duzo TUTAJ.

Pozdro.

ok winksmiley.jpg

---
(Usunąłem część posta)
Skoro wiesz, że wycen nie ma to po co pytasz?
Nafaszerowanie pytania głupawymi usmieszkami/emotikonkami nic nie zmienia.
~mike
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.