Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Strona informacyjna o Bułgarii
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
1010
http://www.e-bulgaria.pl

Do dopracowania jeszcze jest kod... bo nie do końca się validuje...

Prosze o ocene całokształtu: grafika, treść, oskryptowanie (nie wiele go).

Proszę o konstruktywną krytykę

Z góry dziękuje...
SHiP
zmieniłbym kodowanie i spacje(a raczej %20) w linkach na inne snaki bo będą problemy z umieszczaniem linkow np. na forach dyskusyjnych(beda ucinane). Ogolnie jest ładnie i czytelnie. Zwkly użytkownik znajdzie bez problemu informacje.

A i jeszcze link "do góry" jest prawie niewidoczny na moim laptopie ;].
1010
już się validuje...
Hmm dziwne, bo całość stworzyłem na laptopie i wszystko jest jak najbardziej czytelne... Może inna rozdzielczość, jakość matrycy... Trudno ocenić...
Kreton
  • Twoje menu nie jest takie jak powinno, mówię o semantyce. Moim zdaniem powinno odwzorowywać zagnieżdżenie. U ciebie tego nie ma bo stosujesz class="linki".
  • Kod
    <!DOCTYPE HTML SYSTEM>
    Co to za DOCTYPE ?
  • Wykorzystałeś tabelki do rozmieszczania elementów aktualności.
  • Css inline.
  • Co w kodzie robi BGCOLOR ?
  • Dla mnie wszystkie czcionki są za małe, na granicy widoczności. Co dla mnie, dyskwalifikuje je w kwestii czytania.
nexon
Strona cacy, czytelna i czysta bez zbędnego śmiecia (trochę mała czcionka ale ja widzę) tongue.gif

Jedyną rzeczą jaką bym poprawił to zdjęcia... mógłbyś zrobić thumby np w historii bo na słabym łączu (takim jak moje) całe zdjęcia wolno sie otwierają...

Może jeszcze styl do formularzy ale to niekoniecznie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.