Szukałem na forum, ale znalazłem tylko jeden skrypt, który mnie nie satysfakcjonuje.
Poszukuje skryptu, który raz dziennie, o godzinie 17:30 będzie losował szczęśliwy numerek z przedziału x do y i wyświetlał go na stronie. Wyświetlany będzie jako obrazek (obrazek o nazwie danego numerka), więc o to już sam zadbam. Ale na tym nie koniec. Numerek losowany w piątek o 17:30 musi być losowany na poniedziałek, nie na sobotę. Dodatkowo na stronie znajduje się treść "W poniedziałek szczęśliwy dzień bez pytania ma numer" i tutaj trzeba by zmieniać o 17:30 nazwę dnia na nazwę dnia następnego (czyli o 17:30 we wtorek musi tam pojawić się środa). Całość jest formą graficzną, więc zmieniać będą się obrazki (o odpowiednich nazwach poniedziałek - poniedziałek.jpg, jeśli szczęśliwy numerek to 7 to nazwa pliku to 7.jpg - ale o to już sam pewnie zadbam). Dla wyobrażenia sobie sprawy załączam obrazek, z którego stworzę stronę...
http://foteka.pl/full/615d53868cfbcb5fa6e707bbcf9063f6.jpg

Edit: Jeszcze tylko pytanko, czy nie będzie problemu jeśli ktoś nie odwiedzi strony przez cały dzień?