Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Operator GSM
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
lectric
Hej

Chcem podpisac umowe z operatorem GSM. Interesuje mnie umowa na czas nieokreslony bez telefonu za 1 zl smile.gif.
Z tego co widze i porownuje to najlepsza oferte wydaje sie miec Play Moblie.

Czy mozna smialo podpisac z nimi umowe ? Nie mieliscie / nie macie z tym operatorem problemow ?
Czy ktos przenosil juz istniejacy numer telefonu do innego operatora. Czy jest do dlugi proces ?
Sabistik
W tej chwili wielkim minusem Play jest podniesiona stawka innych operatorów na połączenia właśnie do Play tongue.gif Co trochę dziwnie wygląda i lekko może zniechęcać...
NuLL
Kupujacego ? Niby jak ? Co mnie obchodzi to ze ci ktorzy do mnie dzwonia maja posranego operatora ? smile.gif
Moli
Pley ma niskie stawi teraz, z czasem na pewno podwyższy.
NuLL
Poki sa trzeba korzystac i w razie czego masz prawo przedluzyc umowe smile.gif
sztosz
Nie podwyższy, stawki idą w dół, nie w górę. To zaś że dzwonienie do Play'a jest "drogie" jest też problemem abonenta Play w końcowym efekcie. Nie jest to dobra sytuacja, ale z drugiej strony mnogość darmowych minut u wszelkich operatorów sprawia że te różnice tracą na znaczeniu.

Pytanie, czy to jest numer z którego ty będziesz dzwonił do klientów bardzo często, czy może raczej do kontaktu ze znajomymi? W pierwszym przypadku (jeśli prowadzisz działalność gospodarczą) zastanowił bym się nad ofertami biznesowymi.
lectric
Jesli przeniose numer 0501 z Orange do Play to kto bedzie wiedzial ze dzwoni na Play. Zreszto chyba juz tak ludzie nie przeliczaja na grosiaki jak maja zadzwonic smile.gif Do tego jesli do mnie ktos dzwoni to nabija mi darmowe minuty w Play snitch.gif Cud smile.gif
Turgon
Play obniża ceny poprzez podwyższenie cen dzwonienia do siebie.
lectric: Sieć można sprawdzić.
sztosz
Ale kto to będzie sprawdzał, mi się na billingu nie chce na to patrzeć, mimo że czarno na białym mam napisane. winksmiley.jpg
Kocurro
Jak będziesz miał przeniesiony numer to jak ktoś do Ciebie zadzwoni zgodnie z prawem musi usłyszeć informację o tym jaka sieć jest operatorem i ile za połączenie zapłaci.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.