Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: GOOGLE
Forum PHP.pl > Forum > PHP
jang
http://debian.linux.pl/viewtopic.php?t=446

Mam propozycję skierowaną do Panów moderatorów - temat do przyklejenia.

Wiem są tacy, że nie chce im się nawet w podany w poście link przez odpowiadającego kliknąć, ale jestem też pewien że paru osobom się przyda.

Jeśli dojdziecie do wniosku że to bez sensu to proszę o wykasowanie posta.

Pozdrawiam

jang
drPayton
Popieram w całej rozciągłości! Przykleić właśnie tu, a nie na np HydeParku, bo szlag trafia jak ludzie po raz setny zadają pytania, na które odpowiedź można znaleźć już na pierwszej stronie wyników googli (czy nawet tego forum). Zanim temat zamkną czy przeniosą zgłoszę również swoją sugestię, żeby tego typu tematy (jak odszyfrować md5/sha1, jak pobrać źródło strony, jak policzyć rekordy etc) usuwać a autorowi dawać ostrzeżenie. Robi się taki śmietnik, że coraz trudniej coś znaleźć...

PS: @jang: Osobną sprawą jest to, że jest specjalny dział na tego typu sugestie winksmiley.jpg
jang
Cytat(drPayton @ 7.11.2007, 00:02:10 ) *
Popieram w całej rozciągłości! Przykleić właśnie tu, a nie na np HydeParku,

Moim zdaniem powinno być przyklejone w każdym subforum. Gdyby zrobić ankietę i odpowiedzi byłyby prawdziwe to nie wiem czy uzbierałoby się chociaż 5% takich którzy wiedzą co to HydePark i co w nim jest.
a autorowi dawać ostrzeżenie. Robi się taki śmietnik, że coraz trudniej coś znaleźć...

Może nie od razu ostrzeżenie ale do kasacji napewno.

PS: @jang: Osobną sprawą jest to, że jest specjalny dział na tego typu sugestie winksmiley.jpg

Przepraszam.
To tak z nerwów, podałem link a leń nawet nie sprawdził co tam jest tylko od razu że to nie to co on chciał.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.