Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strona firmowa
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
ActivePlayer
Witam,

Pod merytoryczną ocenę pragnę oddać stronę www.vert.pl.

Oceniamy:
1. Layout - wykonanie, układ, czytelność, itd
2. Oferta - treść (fakt iż jest ona niekompletna, aczkolwiek coś już tam jest)
3. Strona techniczna, html'a i inne zakodowane sprawy.

Pozdrawiam
skowron-line
Może odniose sie do 1 punktu. Moim 1 wrazeniem byly kolory zielone z niebieskim zdecydowanie nie (mi osobiscie sie nie podoba takie polaczenie)
sf
wg mnie zdecydowanie za biednie, zbyt jednolite kolory, ten zielony pasek na górze i to lewe menu zielone... jeszcze na początku tych postaci na górze nie ma to już w ogóle

podoba mi się to "Spis treści", ale szkoda, że w sekcji internet praktycznie zawsze jest tylko jedna pozycja

te jabłuszka to zbyt oczywista zapchaj dziura

co do treści to mało kto to czyta z klientów, tak pobieżnie tylko zwracają na to uwagę

jeśli chodzi o kod to masz ekstra style dla ie6 i ie7, nie wiem po co tak prawdę mówiąc bo układ jest banalny
Kildyt
Tło jest tragiczne. Ta górna część jest zbyt uboga. W menu czcionka jest trochę za mała. Hmm, po częściowym zmianie designu strona była by super. smile.gif

Pozdrawiam!
ant1dot
Pierwsze wrażenie - super
Uwielbiam takie strony gdzie widze od razu to czego szukam, zatem układ i kolory czcionki są świetne. Animacja w topie świetnie wyróżnia początek strony i daje punkt odniesienia, można by dodac jeszcze pare cieniowanych przejść pomiędzy kolorami niebieskim i czerwonym ....

Po głębszym oglądaniu strony zniechęciłem się, bo za każdym razem przeglądarka musiała odświerzyć stronę a ja w tym czasie traciłem wątek :/

10/10 na poczatku

10/100 za to odświerzanie

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.