A ja się zastanawiałem kiedy coś takiego się w końcu pojawi i le takich serwisów powstanie.
Oceniając to masz mnóstwo punktów karnych :/ -10 za to że Zen'y Creative'a są podobne do iPodów. Kolejne -10 za to że Juiced jest marnym klonem NFS Underground. -50 za to reprezentacja Holandii lata w pomarańczowych wdziankach a Turcja należy do Europy mimo że przemianowali Konstantynopol na Istambuł.
A tak na serio to się zastanawiam czy części z Was szanownych forumowiczów zwyczajnie nie zaczęło odbijać na punkcie klonów, praw autorskich, plagiatów etc...
Jeżeli jest dobry pomysł, a rynek chętnie przyjmie zmodyfikowany do konkretnych potrzeb "klon" to należy tego "klona" zrobić aby zaspokoić tzw "Popular Demand". Mnie bardzo cieszy np. mnogość dystrybucji GNU/Linuxa i bardzo chętnie zarejestruje się na
http://www.nasz-pobor.plNie do końca podoba mi się konieczność podawania imienia i nazwiska a tym bardziej daty urodzenia, zdajesz sobie sprawę że obowiązuje cię teraz ustawa o ochronie danych osobowych? Chyba tak skoro coś o tym jest w regulaminie. Pamiętaj że nie wolno sprzedawać ani udostępniać tych danych osobom trzecim bez wyraźnej zgody użytkownika (bo inaczej dobiorę ci się do kupra i serwis padnie

z przekąsem ale mówię serio!)
Błędy:
Cytat
Wystąpiły błędy:
- Wpisany numer jest nieprawidłowy.
- Zawartość pola nazwa nie może być większa niż 40 znaków.
Nazwa jednostki "Wyższa Szkoła Oficerska Wojsk Lądowych im. Tadeusza Kościuszki" mam pozbawić Tadzia czci i nazwiska, żeby zmieścić poprawną pełną nazwę? Do tego nie założę się ale przez cały czas jak tam byłem nie usłyszałem ani razu numeru tej jednostki ani nigdzie go nie widziałem, więc domniemywam ze nie ma numeru. Chyba że WSOWL należy traktować jako numer.