Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [tutorial] IPN i Paypal w PHP
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
MMX3
Witajcie,
Po przejściach z paypalem bolesnych jak poród stwierdziłem, że podzielę się swoimi dokonaniami z PayPal i IPN. Nie długo paypal w polsce będzie powszechny więc to chyba dobry moment. Proszę o wyrozumiałość co do stylistyki i ortografii bo jest późno.

Zapraszm:
PayPal IPN tutorial

Pozdrawiam
bim2
Bardzo przydatny artykuł. Przeczytałem i już wszystko rozumiem. Powiem szczerze, że nie korzystam narazie z PayPala, ale do poczytania w sam raz. smile.gif
7/10 bo mało przykładów php winksmiley.jpg
kaniagandzowski
Dobry pomysł. Już dodałem do ulubionych tutoriali.

Jeśli masz wiedzę na temat form płatności odnośnie jak zrobić płatność przez strony banku to bym bardzo chętnie przeczytał następnym razem na twojej stronie.
Chodzi mi jak zrobić coś takiego :
Mam sklepik w którym użytkownik sobie dodaje produkty do koszyka. Następnie bym chciał umożliwić zapłacenie za to wszystko przez stronę banku. (np. mBank).

Użytkownik kliknął by tylko zapłać i przeniosło by go na stronę banku, w którym by tylko wpisał hasło zezwalające na przelew. Nie musiał by wypełniać adresu sklepu tytuł przelewu, kwoty itd. Tak jak jest zrobione https://zasilenia.simplus.pl/. A sklep by dostał informację, iż towar został zapłacony.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.