Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ocena strony www
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
acztery
witam jakie oceny dla ---
PS valid xhtml strony głównej zwraca 1 błąd atrybut cat nie istnieje wiec to już wiem .. jak by ktos chcial to wypominać...

PS 2 teksty są jeszcze redagowane
Danone
Dla mnie bardzo ładnie smile.gif tylko te przecinane zdjęcia na górze troszkę drażnią smile.gif w niektórych zakładkach głowy są pocięte winksmiley.jpg
Sadu2
Z początku myślałem, że tam jest taka duża przerwa specjalnie, ale to tylko obrazek mi sie długo ładuje.

A tak to strona super.
phpion
Popieram poprzednie wypowiedzi - strona naprawdę super, gratuluję, świetny projekt. Jednak doczepiłbym się do dwóch spraw:
1) Kod - brak list tam gdzie by się przydały oraz nieładnie sformatowany kod (zbyt duże wcięcia w kodzie) - wiem, że jestem upierdliwy ale mnie to osobiście bardzo denerwuje smile.gif
2) Moim zdaniem zbyt duży rozrzut typograficzny - za dużo krojów czcionek oraz za dużo różnych rozmiarów.
Moja nota: mocne (!) 9/10.

// EDIT //////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Biorąc pod uwagę nowe fakty oceniam twoją pracę na 0,5/10. Grafika nie twoja, demo nie ma, jedynie można ocenić kod HTML (który może być twojego autorstwa (ale nie musi - wtedy 0/10)).
Oscypek
Cytat
Fatal error[/b]: require_once() [function.require]: Failed opening required '../application/connect/TableService.php' (include_path='../app/pear:.:/:/usr/php/pear') in /application/action/service.class.php on line 2

Niestety dostaję błąd
Oscypek
WoW Strona wygląda naprawdę świetnie, ale kod trzeba poprawić, w niektórych miejscach wyrzuca mi "<!--"
grzesiek_g
1. Nagłówki h2 do niczego z punktu widzenia SEO, daj img z odpowiednim alt a nie background w CSS.
2. Także dotyczy nagłówków, na stronie widzę tylko h2 i h6, a gdzie h1, h3, h4? Jakaś kolejność raczej powinna być.
3. phpion ma rację - brak list.
4. Teksty w "czym się zajmujemy" na głównej są linkami, jak dla mnie minus.
5. Na podstronach p.tobegin odsuwasz za pomocą wstawienia br, usuń je i daj margin.
6. Przy "Profil klienta" widzę, że próbujesz zagnieżdżać wewnątrz p inne p - błąd.
7. Ta sama podstrona - p nie może zawierać elementów takich jak div, ol, ul - tutaj wciskasz w p ol.

Poza tym od strony graficznej ładnie, przejrzyście.
Kod: 6.5/10.
Design: 7.5/10.
LonelyKnight
Cytat
Jeśli są Państwo zainteresowani naszym systemem zarządzania treścią, moga Państwo zapoznać się z możliwościami PAGE CMS po przez zalogowanie się do wersji demonstracyjnej

Ok, ale gdzie ona jest bo nie mogę znaleźć? happy.gif

Strona wygląda ładnie smile.gif
sticker
spoko spoko tylko ta przerwa miedzy jednym a drugim poziomem menu troszke średnio sie komponuje i te pionowe przerwy miedzy elementami menu mnie drażnią.

tu http://www.page-cms.pl/Rozwiazania/1B8F2AA...dytor_wizualny/ komentarz na lewym boxie <!--

Poza tym na głównej stronie są podziały contentu a te linie pomiedzy nimi raz sa pełne raz częściowe może zaproponujesz jakiś inny regularny seperator?
Seth
@acztery: co mamy oceniac? Szate graficzna, kod html, CMS? Co jest twoim dzielem, a co nie?
acztery
Seth prostując poprzednie informację projekt graficzny nie jest mojego autorstwa.
Seth
http://www.digart.pl/praca/1434212/freemedia.html

Cytat
cms developer

sprzedane ostatecznie dla page-cms.pl
LonelyKnight
Nieładnie acztery brzydal.gif Kłamstwo ma króciutkie nóżki smile.gif Szczególnie w necie smile.gif
tiraeth
Fajne ... ale nie zrobione przez Ciebie. I jeszcze bezczelnie chcesz, żebyśmy szatę oceniali. Dostałbyś ode mnie +10 za wystawianie do oceny gotowców (bo, imho, zlecony projekt to jawny gotowiec).
phpion
@acztery:
Uuuu, no to gościu pojechałeś... dry.gif
Seth
Faktycznie. Trzeba było dać pod oceny nie swoja prace i sie pod nią podpisać.
Cytat(acztery @ 26.02.2008, 21:25:53 ) *
Moim działem jest wszystko.

Swoją drogą tekst rządzi jerry.gif

Aha... i nie weyedytuje swoje posta z linkiem do digarta, jak prosisz mnie na PW.
itsme
temat zamykam i przyklejam

z dopiskiem ZERO TOLERANCJI DLA KŁAMSTWA

odpinam ale przestroga dla innych niech będzie exclamation.gif!

edit by nospor: otwieram. acztery chce przeprosic i sprostowac
acztery
Z góry chciałem wszystkich przeprosić za wprowadzanie w błąd i nie zręczną sytuacje która wynikła z powodu mojego nieedycznego zachowania....

Projekt graficzny został zakupiony, od innego autora nie będe pisał od kogo bo może sobie tego nie życzy.
Chciałem bardzo wszystkich przeprosić zaistniałą sytuacją.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.