Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] ocena
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Jonkus
Zapraszam na chwilę rozrywki Oraz prosze o ocene gry.

Do wyboru są 4 rasy: Ludzie, Krasnale, Elfy i Orkowie. wystarczy troszkę wyobraźni i można poczuć się jak Saruman, Aragorn itp Serdecznie zapraszam bo gra godna uwagi. W skrócie:

Królowie Chaosu to tekstowe mmorpg polegające na rozwoju swojego królestwa. Do dyspozycji masz armie, która możesz powieszać poprzez przyrost ludności. Można rozbudowywać swoje fortyfikacje obronne i ulepszać technologie wojenną. Atakujemy innych graczy, kupujemy broń, ulepszamy spy lvl i takie tam Gra jest turowa (tura występuje co 15 min)

Jest to reaktywacja projektu z przed roku (1.03.08) Rocznica ;p
Layout jest urozmaicany o wszelkie dodatki ,lecz nie psujace czytelnosci strony.

ADRES: [zmoderowane - i tak nie bylo klikalnego linku winksmiley.jpg]

Pozdrawiam. Jonkus
LonelyKnight
Dajesz to do oceny czy reklamujesz? Co mamy oceniać? Grafika fuuu... kod jeszcze bardziej fuuu... no i "w budowie"... Czat gotowiec... Forum gotowiec...
goozer
A do tego jeszcze zerzniety pomysl i grafiki.

G
Kildyt
Bardzo proszę, żeby ten link był klikalny.
Design jest na prawdę odstraszający. Post wygląda mi na reklamę, przecież my tutaj oceniamy stronę, a nie pomysł na nią. Takie informacje muszą być zamieszczone na stronie. Chodzi o to, że wchodzimy na nią jako zwykli userzy, jednak interesuje nas trochę inna "strona" tej strony. (głupio zabrzmiało, ale nie miałem pomysłu na słowo zamienne biggrin.gif ).
Tytuł, według mnie nie jest zbyt właściwy. Trudno wpada w ucho, i taki jakiś prymitywny. Te czarne formularze są tragiczne. Gdzieniegdzie widać krzaczki, zamiast polskich liter.

Podsumowując: popraw design i dopiero wtedy dawaj do oceny, bo jak na razie strona odstrasza, a nie zachęca do przebywania na niej.

Pozdrawiam i zachęcam do dalszej pracy!
Jonkus
W sumie to nie jest dokładnie strona tylko gra przeglądarkowa. Nie jest to reklama tylko chciałem Wam przybliżyć na czym polega.

LonelyKnight
Po co się głupio pytasz? Masz ocenić to co Ci dałem chyba proste? ....

goozer
Zerżnięta? Skąd? Jakoś nic takiego nie pamietam......
LonelyKnight
Cytat(Jonkus @ 3.03.2008, 19:26:00 ) *
LonelyKnight
Po co się głupio pytasz? Masz ocenić to co Ci dałem chyba proste? ....

Widać jestem głupi chłopak. Skoro "masz ocenić" to ocenie ale wybacz proszę, że pominę forum i czat, bo zainstalować gotowy skrypt każdy "głupi" potrafi.

Pomysł... ja setki innych.
Wykonanie... gorsze od setek innych.

Dziękuję, że umożliwiłeś mi umieszczenia tutaj mojej głupiej wypowiedzi.
Jonkus
Hehehe Twoje zdanie szanuje je. Miałeś oceniać grę, grafikę itp a nie forum i czat. To są tylko dodatki a nie główny projekt...

Nie ma za co...
Moli
To ja też ocenie biggrin.gif
- Pomysł - Jest masa tego typu "badziewia"
- Design - Trudno to nazwać designem, może kilka graficzek obsadzonych w kiepski kod html ?

Strona jest strasznie nieczytelna (kto robi takie czarne wielkie inputy ohmy.gif), ogólnie oceniam na 0, ale to tylko dlatego żeby Cię nie zrazić niższa ocena smile.gif
pest
Szału nie ma.
Grafika nie zachęca do dalszej gry. Testowanie mi się skończyło 2/10 (to i tak lepiej niż inni winksmiley.jpg
nospor
@Jonkus poproszono cie o linka klikalnego - spelnij ze wkoncu te bardzu trudną prosbe.

Ja grafy oceniac nie bede - poprzednicy mnie wyreczyli.
Ale ja w innej sprawie:
1)
"Dołącz do ludzi", "Dołącz do krasnoludow", "Dołącz do elfow", itp....
Po co to? Po co mam dołączac do krasnoludow, skoro i tak dostane na dzien dobry przydzial w select do ludzi? Po co mam dołączac do elfow skoro znowu dostaje na dzien dobry przydzial do ludzi. Jak juz robisz "Dolacz do..." to ustawiaj na dzien dobry to, do czego ktos ma zamiar sie dołączyc.

2) Jak juz dajesz cos do oceny to o polskie krzaki moglbys zadbac.
Moli
ps. Jeszcze coś, czemu pomoc jest po angielsku ?
nospor
hehe, troche późno zajarzylem
http://www.kingsofchaos.com/

do oceny oddajemy swoje prace. zamykam

ps: w oryginale "Dołącz do.." dziala wysmienicie winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.