Kod
Jestem zainteresowany zakupem u Pana/Pani oprogramowania Adobe.
W związku z tym czy jest możliwość wystawienia aukcji kup teraz 4 sztuk programów jako jeden pakiet oprogramowania, aby był jeden koszt przesyłki.
Dlatego mam pytanie:
1.Ile by wyniósł koszt takiej przesyłki z ubezpieczeniem do Polski.
2.Czy wystawi Pan/Pani planowaną aukcję kup teraz (4 razy program + jeden koszt przesyłki z ubezpieczeniem)
Oczywiście płatność dokonana przez PayPal.
Dziękuję. Czekam na odpowiedź.
W związku z tym czy jest możliwość wystawienia aukcji kup teraz 4 sztuk programów jako jeden pakiet oprogramowania, aby był jeden koszt przesyłki.
Dlatego mam pytanie:
1.Ile by wyniósł koszt takiej przesyłki z ubezpieczeniem do Polski.
2.Czy wystawi Pan/Pani planowaną aukcję kup teraz (4 razy program + jeden koszt przesyłki z ubezpieczeniem)
Oczywiście płatność dokonana przez PayPal.
Dziękuję. Czekam na odpowiedź.
Kod
I'm interested in buy from Mrs/Mr a software Adobe.
In connection with it, is it possible to put out an auction "buy now" for 4 pieces programs as a one pact, so that it'll one cost of delivery.
So that I have a few questions.
1.How much it'll be cost a delivery like this with insurance to Poland
2.Does Mrs/Mr put out the planed auction "buy now"? (4 times program+ one cost of delivery with insurance).Of course I'll pay by PayPal
Thank you. I'm waiting for answer.
In connection with it, is it possible to put out an auction "buy now" for 4 pieces programs as a one pact, so that it'll one cost of delivery.
So that I have a few questions.
1.How much it'll be cost a delivery like this with insurance to Poland
2.Does Mrs/Mr put out the planed auction "buy now"? (4 times program+ one cost of delivery with insurance).Of course I'll pay by PayPal
Thank you. I'm waiting for answer.
Za pomoc z góry dziękuję.