Wpadłem przed chwilą dosłownie na pomysł portalu o nazwie jak w temacie (lub innej). W potralu zamieszczone byłyby zadania dotyczące programowania które pozwoliły nadokształcanie programistów. Powiedzmy ktoś rzuca hasło "kalendarz" i zadaniem użytkownikówjest wykonanie kalendarza do określonej daty. Co o tym sądzicie?? Czy takie coś ma szansę?? Jeśli tak to ktobyłby zainteresowany współpracą (temat ew. zostanei przeniesiony do poszukuję).
webdice
2.05.2008, 11:58:10
Jak dla mnie pomysł bez sensu, zaraz znalazłoby się pełno osób które tylko by czekały aż ktoś zrobi za nich cała robotę.
nie sądze że znalazły by się takie osoby, kody źródłowe mogły by zostać przecież utajnione i odkryte po zakończeniu, a sami programiści nie mieliu by z tego nic poza tym że byćmoże czegoś się douczyli...
sniezny_wilk
2.05.2008, 19:36:50
Sądzisz, że ktoś dla frajdy będzie pisał jakieś systemy bo ktoś inny rzucił hasło i mają to robić ? Nie wydaje mi się. Zresztą po co ktoś miałby coś takiego robić ? Żeby się popisać ? Jeśli jakiś programista (tak mi się wydaje) chce się czegoś na uczyć, to czyta książki, artykuły itp. lub robi coś dla siebie i realizuje swoje pomysły, już nie mówiąc o pracy w zawodzie.. Wydaje mi się, że to trochę niewypał będzie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.