Jak na webmastera i fotografa zadziwiająco uboga graficznie strona. Jasne - plusów to ma wiele, minus głównie jeden - portfolio jest do prezentowania własnych umiejętności w jakiejś dziedzinie, a w pierwszym momencie praktycznie żadnych umiejętności graficznych ni fotograficznych nie widać.
Za mały kontrast czcionki i tła. Stanowczo za mały, jak wspominano tutaj niejednokrotnie. Również sama czcionka nadal jest niezbyt duża.
Niezbyt dobrze dobrane nagłówki. Nagłówek pierwszego stopnia z jednym słowem "Ogółem" nijak nie spełnia swojej funkcji. One mają ze sobą nieść jakąś konkretną informację, ogółem czy oferta to żadna informacja, taka jest prawda. O wiele lepiej z punktu pozycjonowania byłoby, gdybyś logo zaprojektował nie jako obrazek i tam właśnie użył nagłówka pierwszego i drugiego stopnia, a resztę na tych mniej ważnych.
"Znajdujesz się na podstronie ..." trochę mnie śmieszy

Twoje portfolio ma cztery podstrony, które zauważyłam, naprawdę, nawet przy wielkich chęciach nijak nie idzie się tam zgubić ^^
Stanowczo wiele obrazków można przenieść spokojnie na kod strony - będzie to lepsze pod kilkoma względami (szybkość można tutaj prawie że ominąć, bo strona i tak waży prawie nic). Zauważ, że ani pająki, ani przeglądarki, które czytają strony nie przejrzą obrazków, kod natomiast przeczytają bez żadnego problemu. O ile niewidomi mogą Twoją stronę odwiedzać rzadko, o tyle pewnie na wysokich miejscach w wyszukiwarkach trochę Ci zależy. A można się kodowo postarać, żeby było pod tym względem jeszcze lepiej.
Poza tym masz zbyt duże nagromadzenie klas i identyfikatorów, co koledzy wspomnieli. Nadmiar też nie jest dobry.
W stylach prócz konkretnej nazwy czcionki powinieneś zadeklarować jeszcze całą rodzinę (w Twoim przypadku sans-serif). Może być to dość ważne, wbrew pozorom nie każdy może mieć Tahomę, a tyczy się zwłaszcza użytkowników innych systemów operacyjnych.
Cytat
Witam wszystkich na moim portfoliu
Wydaje mi się, że słowo portfolio nie może być tak odmienione.
Cytat
Słucham punk rock'a, rock'a
Wbrew pozorom pisze się rocka

Apostrofy zdecydowanie nie są wymagane.