Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strona domowa cmsa CMSIK
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Onliner
Witam! Otóż piszę sobię takiego cmsa o nazwie CMS'ik i postawiłem stronkę, na której imformuję co się dzieje w "warsztacie". Cms pisany w php5 w oparciu o CodeIgniter. Niedługo wychodzi wersja blog, a więcej informacji pod poniższym linkiem.
http://cmsik.info/
ps. proszę o komentowanie co zrobić, czego nie zrobić w cms. Komentarze będą dopiero w wersji 0.1.5, lub 0.1.7. Obecna to 0.1.0
Diwi
CodeIgniter ? Radzę zapoznać się z Kohana (następca CI) to raz.

Dwa, chyba nie ten dział (to raczej bardziej nadaje się do działu z ocenami)

I trzy, ale o co kaman?
kwiateusz
w php5 pod CI? Uśmiałem się smile.gif

Przenosze na oceny bo chyba tam powinno trafić

btw na tej stronce Ci css wcielo zapewne przez to ze chce go z localhosta wczytać
Cysiaczek
Gdzie ten CMS do oceny? Ja tam widzę tylko jakieś notki, z których niewiele wynika oprócz "nowych wersji", których nawet zobaczyć nie można... dołaczę się więc do pytania: ale o co kaman?

Pozdrawiam.
scanner
Pomijając wszystko co już zostało napisane, śmiem twierdzić, że nie wiesz co robisz. Ty nie piszesz CMSa - ty piszesz jakieś "system" portalowy.
Gdybyś pisał CMS, to w notce na blogu napisałbyś coś w stylu:
Cytat
W dni dzisiejszym ukończyłem mechanizm tworzenia publikacji (chwilowo jednostronicowych) oraz umieszczania ich w dowolnej kategorii.
. Zamiast tego piszesz coś o newsach... Toż chociażby Joomla! nie traktuje o newsach, tylko artykułach, którymi można w prawie dowolny sposób żonglować.

Ktoś kiedyś śpiewał "Zastanów się co robisz...". Weź to sobie do serca.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.