Po co ludzie wyłączają js?
Jak pracuję pod konsolą na linuxie, a tak, zdarza mi się osierocić tryb graficzny (chociaż ostatnio rzadziej na rzecz windowsa, na którym pracuję) i chcę coś odpalić w zwykłej tekstowej przeglądarce, to aktualnie całkiem spora ilość stron uniemożliwia mi zobaczenie jakiejkolwiek treści. I tak, zupełnie poważnie - mam tam wyłączone grafiki i css

I flasha na dodatek.
Zresztą... tak samo jeszcze mają pająki - jeśli strona nie może się normalnie wyświetlić, to one jej normalnie nie indeksują, prawda?

@odnośnie topicu
Obejrzałam sobie galerię i dochodzę do jednego wniosku - masz tam całkiem niezłe niektóre prace, a na własną główną, która powinna przyciągać Ci klientów wrzuciłeś takiego potwornego gniota. Trochę grafiki i lepsze rozplanowanie przestrzeni zdecydowanie by nie zaszkodziło.
Skaczące i powiększające się linki zwyczajnie mnie denerwują, nigdy nie przepadałam za tego typu ozdobnikami i pewnie upłynie jeszcze dużo wody zanim będę przepadać.
Dział gry niedostępny, ale wczytywnie treści trwa. Skoro niedostępny, to nie emuluj wczytywania, bo ono jest bardziej widoczne niż napis. Poza tym skoro dział nie jest dostępny, to można było design zrobić bez niego i poczekać, aż się dostępny stanie. Z inne tak samo.
Bannery mi się nie wczytują, nie wiem jak innym.