Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: robot do ściągania zawartości strony
Forum PHP.pl > Forum > PHP
michal_robak
Witam. Mam takie pytanie. Potrzebuje ściągnąć zawartość całej strony do siebie na dysk. Musi to być w takich samych katalogach jakie są na stronie głównej. Czyli idąc tak jakby po menu otwieramy w locie każdą stronkę zapisujemy zawartość (tu też pewną zawartość bo nie całej strony) na dysk i jedziemy. Czyli taka sama ilość folderów i takie same pliki. Czy da się to zrobić questionmark.gif.
jareeny
Nie lepiej normalny programem to zrobić?
Sidodarte
Zobacz może Teleport Pro będzie Ci odpowiadał.

Link: http://www.programosy.pl/program,teleport-pro.html
michal_robak
aha pewnie darmowych wersji nie ma takich programów wiec trzeba będzie samemu napisać. Zna się ktoś na C# smile.gif bo ja tak i moze ktos bedzie mógł mi pomóc biggrin.gif
Kocurro
Proście a będzie Wam dane:

Moja szklana kula myśli, myśli, myśli, myśli i jest ... wymyśliła biggrin.gif Oto on ... darmowy i bardzo dobry, uwielbiany przez miliony:

WGET

Działa pod windowsem i linuxem, ma multum opcji i prostą obsługę - czego chcieć innego ? smile.gif

pozdrawiam,
Łukasz
michal_robak
tak dobry programik ale ściąg mi tylko jedną stronkę index.html a ja potrzebuje całą liste katalogów wraz z plikami.
zukowskp
albo blackwidow, dziala podobnie i nawet friendly-user jest tongue.gif
legorek
Cytat(michal_robak @ 14.07.2008, 11:22:34 ) *
tak dobry programik ale ściąg mi tylko jedną stronkę index.html a ja potrzebuje całą liste katalogów wraz z plikami.

Musisz uruchomić go z opcją -r Wszystko masz ładnie opisane w manualu.
ucho
Jeśli ktoś nie ma czasu na czytanie manuali - Winhttrack
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.