Po pierwsze całość tekstu jest wyświetlana czcionkami szeryfowymi, a powinna być bezszeryfowymi (lepiej się je czyta na ekranie monitora).
Po drugie header jest stanowczo zbyt duży!
Po trzecie - tabele służą do umieszczania treści tabelarycznych. To co Ty masz to nijak nie jest treść tabelaryczna i nawet przerobienie jej na kontenery nie sprawia żadnego problemu.
Po czwarte takie akcje
<div id="img_home"><a href="http://www.naklejki-online.com"></a></div>
są w zupełności zbędne. Dodajesz jeden niepotrzebny element, który z powodzeniem możesz zastąpić stylami.
Po piąte stopka też jest za duża.
Po szóste zaprzyjaźnij się ze stylami, zamiast tworzyć potworki, które trudno będzie Ci przerobić w przypadku zmiany wyglądu.
Po siódme, ta lista numerowana aż się prosi, żeby była stworzona na listach!
Po ósme lupa w galerii wprowadza w błąd, bo nie da się w nią kliknąć, a sugeruje że po kliknięciu akurat na nią powiększa się zdjęcie.
Po dziewiąte znaczek o poprawności dokumentu po raz kolejny potwierdza, że coś co jest poprawne składniowo może być w praktyce jednocześnie całkowicie do przepisania.
Po dziesiąte i ostatnie jak na razie wyglądem nie zachwyca. Wszystko jest za duże, miejsce jest nienajlepiej rozplanowane, ja osobiście preferuję jakąś konkretną kolorystykę strony. I ujednolicenie - niektóre boksy mają zaokrąglone rogi, inne kwadratowe.
Moja rada - obejrzyj sobie to choćby w 1024x780, która dalej jest pewnym standardem. Przytłacza. Poczytaj również o tym jakie znaczniki przeznaczone są do jakich zastosowań i czemu listę lepiej jest robić na liście, jeśli można. A także o potędze stylów css. (a do kreatora dodałabym możliwość przeciągania kształtów, mam wrażenie że użytkownicy bardziej są do takiej akcji przezwyczajeni)