Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jak sprawdzic swoja znajomosc php
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
altar
witam,

juz 3 miesiace ucze sie php, chcialbym w jakis sposob sprawdzic, ocenim moja znajomosc php. ale nie mam z czym tego porownac, czy sa moze jakies testy w necie, albo cos co pomoze mi sprawdzic moja znajomosc php?
i cos co oceni na co powinienem klasc wiekszy nacisk w mojej edukacji.

Pozdrawiam, Robert
phpion
Test PHP. Ale ostrzegam - część pytań, moim zdaniem, jest debilna i nie do ogarnięcia w ustawionym limicie czasu.
altar
Cytat(phpion @ 3.08.2008, 13:06:46 ) *
Test PHP. Ale ostrzegam - część pytań, moim zdaniem, jest debilna i nie do ogarnięcia w ustawionym limicie czasu.

dzieki wielkie, zrobilem no i coz... wracam do ksiazek smile.gif
nrm
z testów wynika, że w ogóle nie znam PHP winksmiley.jpg
phpion
Hehe, mnie też już jakiś czas temu przestało bawić rozwiązywanie tego testu. Część pytań z cyklu "bez kalkulatora nie podchodź", część "bez edytora tesktowego nie podchodź". Swoją drogą: test można bardzo łatwo wykosić na maksa mając pod ręką:
- edytor tekstowy z opcją "Znajdź i zamień"
- Operę (do skopiowania treści pytania)
i jestem praktycznie pewien, że znakomita część masterów właśnie tak uzyskała swoje wyniki. Ale jeśli komuś sprawia to frajdę...
jarmiar
Moim zdaniem test jest żle zrobiony, że daje możliwośc go rozwiązania raz na dzień :/
kwiateusz
jest specjalny wątek o test.php.pl i tam pisac na ten temat inaczej zamkne ten.
hateman
Znacie może jakiś jeszcze test PHP tego typu?
.radex
http://compzone.org/test-testid-1.html
parzol
Cytat(phpion @ 3.08.2008, 12:32:18 ) *
i jestem praktycznie pewien, że znakomita część masterów właśnie tak uzyskała swoje wyniki. Ale jeśli komuś sprawia to frajdę...

Nie kozacz tak bo sam zatrzymywałeś zegar smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.