Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Symfony]Tworzenie aplikacji bez peara ?
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Frameworki
dzesi
Witam czy jest może jakiś sposób programowania w symfony bez użycia peara? bo u nas w firmie poznajemy tego frameworka ale w ogolę nam nie chce działać pod pear
a robimy wszystko zgodnie z dokumentacja . wiec szukamy jakieś szybkiej alternatywy smile.gif , mam nadzieje ze coś takiego da sie zrobi ?
destroyerr
Wolę nie wiedzieć co to za firma. Wszystkie sposoby instalacji sf są podane na stronie frameworka. Widzę, że macie ogromy problem znaleźć te informacje: http://www.symfony-project.org/installation
dzesi
Wiem ze mogę tworzyć projekt za pomocą Sandbox ale czy wtedy będę miał możliwość tworzenia dodania plugin ów itd za pomocą konsoli do projektu Sandbox ? , jeśli tak to prosił bym o napisanie jak za to się zabrać , bo z tego co mi wiadomo to jak instaluje symfony przez pear to później dodatkowe klasy i pluginy bierze z praer/symfony a jak to jest w przy przypadku Sandbox
Cysiaczek
Nie wiem skąd czerpiesz te informacje, ale to jakieś podejrzane źródło. Pluginy instaluje się w katalogu projektu w podkatalogu plugins. PEAR robi to za Ciebie tworząc tez symlinki w katalogu /web, jeśli plugin ich wymaga.

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.